Buzz

«Notting Hill»: Ποια μεγάλη σταρ αποκάλυψε ότι κυνήγησε το ρόλο της Τζούλια Ρόμπερτς κι... έχασε;

στα 10

Γιατί «δεν ήταν ούτε γνωστή, ούτε είχε το ταλέντο της Ρόμπερτς»;

«Notting Hill»: Ποια μεγάλη σταρ αποκάλυψε ότι κυνήγησε το ρόλο της Τζούλια Ρόμπερτς κι... έχασε;

Οσκαρική ηθοποιός, με τολμηρές επλογές και πρόσφατα μία καριέρα που απογειώνεται και στην μικρή οθόνη. Δεν είναι «Big Little Lie»: η Νικόλ Κίντμαν έχει αποδείξει τις δεξιότητές της και έχει καθιερωθεί ως μία από τις μεγαλύτερες πρωταγωνίστριες της γενιάς μας.

Στις 25 Οκτωβρίου, κάνει πρεμιέρα και το «Τhe Undoing», το χιτσκοκικό θρίλερ του ΗΒΟ που τη βρίσκει να συμπρωταγωνιστεί με τον Χιου Γκραντ.

the undoing 607

Οι δυο τους δίνουν κοινές συνεντεύξεις για να προμοτάρουν την μίνι σερά και σε μία από αυτές η Κίντμαν έσκασε τη βόμβα στον Χιου Γκραντ:

«Το ξέρεις ότι 20+ χρόνια πριν πέρασα από ακρόαση για να παίξουμε μαζί και σε κάτι άλλο...»

Οταν ο Γκραντ έμοιασε να τα χάνει, η Κίντμαν συνέχισε. «Ηθελα πάρα πολύ το ρόλο στο "Notting Hill". Aλλά... έφαγα πόρτα. Τότε δεν ήμουν, ούτε πολύ γνωστή, ούτε είχα το ταλέντο της Τζούλια» συμπλήρωσε (με the-oscar-goes-to ταπεινότητα).

Εμείς πάντως είμαστε χαρούμενοι που ήρθαν έτσι τα πράγματα. Υπέροχη η Νικόλ Κίντμαν, αλλά δεν μπορούμε να την φανταστούμε με ελαφίσιο αλλά δυνατό, βουρκωμένο αλλά περήφανο βλέμμα, να λέει το «I'm just a girl. Standing in front of a boy. Asking him to love her.»


Διαβάστε περισσότερα: