Buzz

«No Time to Die»: Ο νέος Τζέιμς Μποντ μάλλον δεν θα βρει χρόνο να πεθάνει ούτε τον Απρίλιο του 2021

στα 10

Ο Απρίλιος μοιάζει ξανά μακρινός για την έξοδο του «No Time to Die» που όλα δείχνουν ότι θα αναβληθεί ξανά για το φθινόπωρο του 2021.

«No Time to Die»: Ο νέος Τζέιμς Μποντ μάλλον δεν θα βρει χρόνο να πεθάνει ούτε τον Απρίλιο του 2021

Κάνοντας σχεδόν ένα τέλειο κύκλο μέσα στο έτος, το «No Time to Die» είχε προγραμματιστεί αρχικά να βγει στις αίθουσες τον Απρίλιο του 2020. Το πρώτο κύμα της πανδημίας έσπρωξε την έξοδό του το Νοέμβριο του 2020 και στη συνέχεια μεταφέρθηκε ξανά για τον Απρίλιο του 2021.

Παρά την έλευση του εμβολίου, αλλά και την ελπίδα πως κάποια στιγμή μετά από ένα ολόκληρο έτος, η πανδημία θα υποχωρήσει, μοιάζει πολύ δύσκολο να ποντάρει κανείς πώς η φετινή άνοιξη θα είναι πολύ διαφορετική από την προηγούμενη. Oi περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες βρίσκονται ανάμεσα στο δεύτερο και το τρίτο κύμα της πανδημίας, με την Αγγλία να βρίσκεται σε ολικό (τρίτο) lockdown και τις αίθουσες να είναι στην πλειοψηφία τους κλειστές και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού, με εξαίρεση την Ασία.

Οι φήμες θέλουν όλους τους εθνικούς διανομείς της ταινίας να συμφωνούν σε μια μεταφορά της ταινίας το φθινόπωρο, αν και τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη από την MGM.

Διαβάστε ακόμη: Αυτές είναι οι ταινίες που περιμένουμε περισσότερο να δούμε το 2021

No time to die