Buzz

«No bag, no Gwen!». Δείτε το νέο clip του «Amazing Spider-Man»

στα 10

Στη μέχρι τώρα προώθηση του «Amazing Spider-Man», τα μισά υλικά σκάνε σα δυναμίτης και τα μισά παρουσιάζουν μια μικρή, ανεξάρτητη ρομαντική κομεντί. Το νέο κλιπ της ταινίας ανήκει στα δεύτερα!

«No bag, no Gwen!». Δείτε το νέο clip του «Amazing Spider-Man»

Ο Αντριου Γκάρφιλντ ως Πίτερ Πάρκερ, με το γνώριμο, κουταβίσιο ύφος του, προσπαθεί να μπει σ’ ένα κομψό κτίριο διαμερισμάτων για να συναντήσει την Γκουεν Στέισι – Εμα Στόουν. Ο αυστηρός νεοϋορκέζος πορτιέρης (ο Τζον Σκέρτι του τηλεοπτικού «Rescue Me») δεν πείθεται τόσο εύκολα για τα κίνητρα του νεαρού. Ούτε κι εμείς.

Η σκηνή θα μπορούσε ν’ ανήκει σε οποιαδήποτε post «500 Days of Summer» νεανική ρομαντική ταινία, αν έλειπε η μπλε-κόκκινη κακοδιπλωμένη στολή που ξεπροβάλει ατίθασα μέσα από την τσάντα που κουβαλάει ο Πίτερ!

Διαβάστε τα πάντα και δείτε περισσότερα τρέιλερ και φωτογραφίες για το «The Amazing Spider-Man» εδώ, περιμένοντας την έξοδο της ταινίας στην Αμερική στις 4 Ιουλίου, ανήμερα στην εκεί επέτειο της ανεξαρτησίας, μια από τις πιο εμπορικές ημερομηνίες για τις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες.