Buzz

Νικόλ Κίντμαν. Truth or Bare?

στα 10

Εχοντας ξαναβρεί τον παλιό καλό, σέξι εαυτό της, η ηθοποιός φωτογραφίζεται από τον Μάριο Τεστίνο για το νέο τεύχος του περιοδικού V, και μιλά για το «Paperboy», τον Λαρς Φον Τρίερ και το «Nymphomaniac».

Νικόλ Κίντμαν. Truth or Bare?

«Δεν παίρνω στ αλήθεια αποφάσεις, παίρνω τα πράγματα όπως έρχονται» λέει η Νικόλ Κιντμαν στη συνέντευξη που συνοδεύει την εξαιρετική (κι εξαιρετικά σέξι) φωτογράφηση του Μάριο Τεστινο. «Αν σκεφτόμουν στρατηγικά, νομίζω ότι θα είχα μια εντελώς διαφορετική καριέρα. Αλλά αν είχα τη δυνατότητα θα είχα κάνει ακόμη πιο εξωφρενικά πράγματα. Απλά, μερικές φορές δεν σου δίνεται η ευκαιρία».

Στο «Paperboy» του Λι Ντάνιελς, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στις Κάννες τον περασμένο Μάιο, σοκάροντας και διασκεδάζοντας το κοινό σε ίσες δόσεις, αναπληρώνει τον χαμένο χρόνο σε... εξωφρενικότητα. Κολασμένα σέξι, ντυμένη με τα πιο μικρά φορέματα που μπορεί κανείς να αγοράσει, συχνά χωρίς εσώρουχο, προσφέρει μια εντελώς διαφορετική εικόνα από αυτή της Ice Queen στην οποία την είχαμε συνηθίσει.

Και φυσικά υπάρχει εκείνη η σκηνή που ουρεί πάνω στον Ζακ Εφρον. «Δεν ένιωσα παράξενα να κάνω τσίσα για εκείνη την σκηνή, γιατί τα έκανε ο χαρακτήρας μου» λέει. «Τον ήρωα που υποδύεται ο Ζακ τον έχει τσιμπήσει τσούχτρα και κανείς άλλος δεν θα τον κατουρούσε. Αυτή η πράξη λέει πολλά για την ηρωίδα που υποδύομαι. Από την μια είναι δυνατή και σκληρή κι από την άλλη τον προστατεύει. Οπότε μοιάζει απολύτως φυσικό. Δεν θέλησα να το σκεφτώ πολύ, απλά το έκανα».

Οσο για το «Nymphomaniac» του Λαρς Φον Τρίερ, η Νικόλ είναι σίγουρη πως ο σκηνοθέτης «θα κάνει κάτι που θα σοκάρει ξανά. Η Σαρλότ Γκενσμπούργκ είναι η πρωταγωνίστρια, αλλά ο Λαρς μου έστειλε το σενάριο λέγοντας “έγραψα αυτόν τον ρόλο για σένα”. Μου το έχει ξαναπεί στο παρελθόν βεβαίως και του είχα απαντήσει “όχι Λαρς, δεν τον έγραψες για μένα και γι αυτό δεν θα τον παίξω”, αλλά αυτή τη φορά μου άρεσε πολύ ο χαρακτήρας. Και μου αρέσει κι ο Λαρς. Νομίζω ότι έχει κάνει μερικές αληθινά τρομερές δηλώσεις και κάμποσα λάθη, αλλά δεν πιστεύω ότι εννοούσε τίποτα απ όσα είπε. Αν το πίστευα δεν θα ήμουν φίλη του».