Buzz

Ο Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν προκαλεί και πάλι με το νέο του πρότζεκτ «Copenhagen Cowboy»

στα 10

Το νέο πρότζεκτ του Δανού σκηνοθέτη, στο οποίο πρωταγωνιστεί η κόρη του, φαίνεται πως έχει καταφέρει να προκαλέσει πολλές αντιδράσεις πριν ακόμα κυκλοφορήσει.

Ο Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν προκαλεί και πάλι με το νέο του πρότζεκτ «Copenhagen Cowboy»

Ο Δανός σκηνοθέτης Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν επιστρέφει με ένα νέο πρότζεκτ, το οποίο θα έχει τίτλο «Copenhagen Cowboy» για λογαριασμό του Netflix, όπου φαίνεται πως το προωθεί με αρκετά ποστ του στο Instagram, ανεβάζοντας έτσι το hype στα ύψη, ενώ σε ένα από αυτά μάλιστα, το οποίο δημοσίευσε την προηγούμενη εβδομάδα, ο Ρεφν αποκάλυψε πως θα πρωταγωνιστήσει η κόρη του, ΛίζιΛου Βίντινγκ Ρεφν.

Διαβάστε ακόμα: Ο Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν χαρακτηρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ ως «μια χειροβομβίδα παράνοιας»

Παρόλα τα χρωματιστά ποστ και τις ανακοινώσεις, κανείς δεν γνωρίζει τι θα είναι το «Copenhagen Cowboy». Πρόκειται για μια σειρά, όπως το «Too Young to Die Old» που έκανε για το Amazon στην οποία πρωταγωνίστησε ο Μάιλς Τέλερ και πέρασε χωρίς να την δει κανείς, ή μια ακόμα νέα του ταινία; Και ποια θα είναι η πλοκή της; Κι ενώ όλα αυτά παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό για την ώρα, το πρότζεκτ αυτό φαίνεται πως ήδη έχει δημιουργήσει ένα μικρό σάλο μετά από κατηγορίες της PETA πως στα γυρίσματα «πυροβόλησαν και σκότωσαν ένα γουρούνι».

H ίδια η PETA δημοσίευσε μέρος του γράμματος που έστειλε στον CEO του Netflix Ριντ Χέιστινγκς ζητώντας του να αφαιρέσει την συγκεκριμένη σκηνή. «Η δολοφονία ενός όντος και η εκμετάλλευση αυτού του θανάτου για λόγους ψυχαγωγίας είναι απαράδεκτη και μπορεί να είναι παράνομη. Κανένα ζώο δεν πρέπει να υποφέρει ή να πεθάνει για την ανθρώπινη ψυχαγωγία και η PETA καλεί το Netflix κόψει οποιοδήποτε βίντεο που θα μπορούσε να εξυμνήσει την άσκοπη, παράλογη σφαγή αυτού του χοίρου».

Επίσης αναφέρει πως «ο αγρότης που προμήθευε ζωντανά γουρούνια παραδέχτηκε ότι ένα επρόκειτο να σκοτωθεί ειδικά για μια σκηνή στην παράσταση. Ο ζωολογικός κήπος της Κοπεγχάγης επιβεβαίωσε ότι έλαβε ένα νεκρό γουρούνι από την παραγωγή και η δανέζικη αστυνομία διεξάγει έρευνα επί του παρόντος».

Κανείς από την παραγωγή, ούτε από το Netflix, δεν έχει προβεί σε δηλώσεις για το θέμα αυτό, αλλά ο Ρεφν είναι γνωστό πως του αρέσει να προκαλεί με τις ταινίες του, όπως στο «Drive» και το «Neon Demon», οπότε δεν φαίνεται τόσο παράλογο ότι μπορεί να έκανε κάτι τέτοιο στο καινούργιο του πρότζεκτ.