Buzz

Ποιος γλέντησε περισσότερο την Παραμονή Πρωτοχρονιάς; Ο Νικ Οφερμαν!

στα 10

Συμφωνείτε ότι η Παραμονή Πρωτοχρονιάς ασκεί πολύ μεγάλη πίεση; Απολογισμοί, λίστες, υποσχέσεις, πλάνα για το νέο έτος. Να περάσουμε τέλεια γιατί «έτσι θα μας μπει ο καινούργιος χρόνος». Ο Νικ Οφερμαν έχει τη λύση. Πατήστε το play...

Ποιος γλέντησε περισσότερο την Παραμονή Πρωτοχρονιάς; Ο Νικ Οφερμαν!

Αναστεναγμός ανακούφισης. Πάει ο παλιός ο χρόνος, πάει και η πίεση του πώς θα μας μπει ο επόμενος. Οπως μπήκε, μπήκε. Το θέμα δεν είναι πώς θα περάσεις το πρώτο βράδυ, αλλά τα υπόλοιπα 364.

Οι γιορτές έχουν αυτή την φορσέ, ψυχαναγκαστικά λαμπερή πίεση - άλλες φορές λειτουργεί (κι ελπίζουμε να περάσατε τέλεια), κι άλλες αφήνει πίσω της απογοήτευση και κούραση και χαζοξενύχτια που συγκρούονται με τις προσδοκίες σου για χριστουγεννιάτικα θαύματα.

Δείτε κι αυτό: H πίτσα μεγαλώνει σε δέντρα; Αν το λέει ο Νικ Οφερμαν, τότε ναι!

Ευτυχώς όμως υπάρχουν οι φίλοι. Οι πραγματικοί, οι διαιδικτυακοί ή οι διάσημοι που είσαι σίγουρος: ο μόνος λόγος που δεν είστε κολλητοί είναι η γεωγραφία.

Ενας από αυτούς - ο Νικ Οφερμαν. Ο αγαπημένος μας weirdo, εμψυχωτής του νέου κύμματος κωμικών όπως αυτοί προέκυψαν από σειρές όπως το «Parks and Recreations». Ο Οφερμαν έχει σφραγίσει το στιλ του στην κωμωδία με την μπάσα, αργόσυρτη, γραμμικά ατάραχη, αγέλαστη, ψαρωτική φωνή του - είτε μιλάει σοβαρά, είτε αποδίδει το πιο σουρεαλιστικό punchline.

Ακούστε τον λοιπόν. Εκείνος θα μας εξηγήσει πώς περνάει κανείς καταπληκτικά την Παραμονή Πρωτοχρονιάς. Πώς είναι ο τέλειος τρόπος να «σου μπει ο νέος χρόνος».


Διαβάστε ακόμα: