Buzz

Φεμινισμός 2015: ο Νικ Οφερμαν, η Τσέλσι Χάντλερ και η γυμνή αλήθεια

στα 10

Ο αγαπημένος μας πρωταγωνιστής του «Parks and Recreations» και η αιρετική κωμικός της late night tv σε μία αλά Τζον/Γιόκο φωτογράφηση που θέλει να σε κάνει να αγοράσεις το περιοδικό για κάτι σοβαρότερο: πόσο έχουμε προχωρήσει μπροστά στην αλληλοεκτίμησή μας;

Φεμινισμός 2015: ο Νικ Οφερμαν, η Τσέλσι Χάντλερ και η γυμνή αλήθεια

Οχι δεν γνωρίζουμε ακόμα ακριβώς πώς εξελίσσεται η συζήτηση για τις σχέσεις ανδρών και γυναικών στο σύγχρονο κόσμο, αυτό όμως υπόσχεται ο τίτλος στο εξώφυλλο του Esquire Απριλίου 2015: ότι θα διαβάσουμε κάτι για το σήμερα. Οτι κάποιοι θα μιλήσουν με ειλκρίνεια για το τώρα. Γιατί αρκετά κρύβουμε κάτω από το χαλάκι του εκσυγχρονισμού, ενώ στην ουσία συνεχίζουμε μανιέρες, συνήθειες και βολικά στερέοτυπα. Τι σημαίνει άντρας σήμερα και τι μας έχουν σερβίρει (σε άντρες και γυναίκες) ότι (πρέπει να) σημαίνει. Τι σημαίνει γυναίκα σήμερα και πώς δε θα πάρετε ποτέ μία απάντηση. Ποτέ.

Το ομολογούμε: ένα lifestyle περιοδικό μπορεί να μην μας έβαζε ποτέ σε πειρασμό να μάθουμε τη γνώμη του για ένα θέμα τόσο σοβαρό. Αλλωστε, εδώ και δεκαετίες, ήταν κι αυτό συνυπεύθυνο για το μπέρδεμα που τώρα επικαλείται στο εξώφυλλό του: τα «30 πράγματα που πρέπει ένας άντρας να πετύχει πριν πατήσει τα 30», «69 τάσεις και στάσεις για να τον κρατήσεις», «άψογοι κοιλιακοί το εισιτήριό σου για την επιτυχία» κι άλλα αστεία κι εξοργιστικά συνάμα βύζαξαν μια ολόκηρη γενιά στην τωρινή της κατάντια.

Διαβάστε ακόμη: H Γκολσιφτέ Φαραχανί φωτογραφίζεται γυμνή, προκαλώντας την οργή του Ιράν!

Ομως, να που τα πρόσωπα που επιλέγει το Esquire κάνουν την ανατροπή. Ο Νικ Οφερμαν έχει ένα διαολεμένο σαρκασμό, η Τσέλσι Χάντλερ την πυξίδα της στραμμένη στο αιρετικό χιούμορ. Μαζί, περιμένουμε ότι θα κάνουν μία συζήτηση με... κοχόνες. Ή βαϊτζάνες. Ο,τι προτιμάτε.

Το θέμα είναι ότι περιμένουμε να πάρουμε το ερέθισμα για σκέψη και διάλογο. Οπως απλό ερέθισμα για να ανοίξει κανείς το περιοδικό ή αυτό το λινκ ήταν δύο γυμνοί κώλοι. Ιδού λοιπόν. Σας τους παραθέτουμε σε όλο τους το μεγαλείο κι ελπίζουμε σε μία εξίσου γυμνή κι όχι φωτογεγενή αλήθεια.

Nick Offerman nude Esquire 607

Διαβάστε περισσότερα: