Buzz

Η δράση είναι γένους θηλυκού: Πρώτες εικόνες από τους νέους «Αγγελους του Τσάρλι»

στα 10

Το Entertainment Weekly δημοσίευσε αποκλειστικά μερικές πρώτες φωτογραφίες και λεπτομέρειες για την υπόθεση της κινηματογραφικής αναβίωσης των «Αγγέλων του Τσάρλι».

Η δράση είναι γένους θηλυκού: Πρώτες εικόνες από τους νέους «Αγγελους του Τσάρλι»

Καλημέρα Αγγελοι! Η χαρακτηριστική ατάκα πρόκειται σύντομα να ακουστεί ξανά στις οθόνες μας, καθώς η Sony ετοιμάζεται για τη δυναμική αναβίωση των «Αγγέλων του Τσάρλι».

Υπεύθυνη για να εκσυγχρονίσει την cult τηλεοπτική σειρά των ‘70s, που έκανε μια εισπρακτικά επιτυχημένη αλλά όχι ακριβώς αξέχαστη επάνοδο στο σινεμά τη δεκαετία του 2000, με δύο ταινίες και πρωταγωνίστριες τις Λούσι Λιού, Κάμερον Ντίαζ και Ντρου Μπάριμορ, είναι η Ελίζαμπεθ Μπανκς, η οποία αναλαμβάνει τα ηνία της σκηνοθεσίας στη νέα ταινία και συνυπογράφει το σενάριο.

Τους ρόλους των Αγγέλων υποδύονται αυτή τη φορά οι Κρίστεν Στιούαρτ, Ναόμι Σκοτ και Ελα Μπαλίνσκα, ενώ η ίδια η Μπανκς θα κρατά και τον ρόλο του Μπόσλεϊ, του χαρακτήρα που διευθύνει την οργάνωση του μυστηριώδους Τσάρλι Τάουνσεντ. Μόνο που πλέον η οργάνωση θα περιλαμβάνει τρεις Μπόσλεϊ, με τον Πάτρικ Στιούαρτ και τον Ντζιμόν Χουνσού να υποδύονται τους άλλους δύο.

Διαβάστε ακόμη: Καλημέρα Αγγελοι. Ο Πάτρικ Στιούαρτ θα είναι ένας από τους Μπόσλεϊ στους νέους «Αγγελους του Τσάρλι»

Charlie’s Angels 607

Πρόσφατα, το Entertainment Weekly δημοσίευσε μερικές πρώτες φωτογραφίες από την ταινία και τα γυρίσματά της, και μαζί μ’ αυτές μερικές αποκαλυπτικές πληροφορίες. Αντίθετα με ό,τι πιστεύαμε μέχρι σήμερα, η ταινία δεν θα αποτελεί ακριβώς reboot ή ριμέικ των προηγούμενων, αλλά κατά κάποιον τρόπο μια εκμοντερνισμένη συνέχεια της σειράς και των παλαιότερων ταινιών, με τον πιο πλούσιο από ποτέ Τσάρλι να έχει επεκτείνει την επιχείρησή του σε ένα διεθνές πρακτορείο κατασκόπων.

Charlie’s Angels 607

«Ηταν σημαντικό για μένα να κάνω μια ταινία για γυναίκες που δουλεύουν μαζί και υποστηρίζουν η μία την άλλη, και όχι μια ταινίες για τις ρομαντικές τους περιπέτειες και τη μητέρα τους την οποία δεν παίρνουν τηλέφωνο όσο συχνά θα έπρεπε. Οταν δουλεύω, δεν μιλάω γι’ αυτά τα πράγματα. Κάνω τη δουλειά μου. Ενιωθα ότι ήταν σημαντικό να το κάνω αυτό για τους Αγγέλους, να τις προσεγγίσω με το σεβασμό που απαιτούν οι ικανότητές τους», λέει η Μπανκς, η οποία αναφέρει επιπλέον ως βασική επιρροή στο ύφος και το στυλ της νέας ταινίας τη σειρά ταινιών των «Επικίνδυνων Αποστολών» με τον Τομ Κρουζ και το ομαδικό πνεύμα που τις χαρακτηρίζει.

Ακούγεται σαν μια δύσκολη ισορροπία που θα έχουμε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε αν πραγματικά λειτουργεί όταν οι νέοι «Αγγελοι του Τσάρλι» κυκλοφορήσουν στις αίθουσες στις 15 Νοεμβρίου.

Προς το παρόν, δείτε παρακάτω τις πρώτες φωτογραφίες από την ταινία, που ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της τον περασμένο Δεκέμβριο.

Charlie’s Angels 607

Charlie’s Angels 607

Charlie’s Angels 607

Charlie’s Angels 607

Charlie’s Angels 607

Διαβάστε ακόμη