Buzz

«Α New Bohemia»: ο Αντριου Χέι σκηνοθετεί τους Pet Shop Boys

στα 10

«Που λέτε γύρισα το βίντεο κλιπ για το νέο τραγούδι των Pet Shop Boys. Το λες και όνειρο που έγινε πραγματικότητα». Αυτά έγραψε ο Αντριου Χέι στο Instagram του κι εμείς πατήσαμε το play - μαγεμένοι ήδη.

«Α New Bohemia»: ο Αντριου Χέι σκηνοθετεί τους Pet Shop Boys

Πριν από ένα μήνα περίπου οι Pet Shop Boys κυκλοφόρησαν το «Nonetheless», το νέο τους άλμπουμ, από τη Parlophone Records και σε παραγωγή Τζέιμς Φορντ.

Σήμερα, το single τους «Α New Bohemia» έχει video clip. Κι όχι τυχαίο - το υπογράφει ο Αντριου Χέι («Αγνωστοι Μεταξύ μας», «45 Χρόνια», «Weekend»).

Διαβάστε επίσης: Αντριου Χέι, Σάρλοτ Ράμπλινγκ, Τομ Κόρτνεϊ: οι συντελεστές του «45 Χρόνια» εξομολογούνται στο Flix

a new bohemia

Το ανακοίνωσε ο ίδιος στο Instagram του και έβαλε το link για να το δει κανείς ολόκληρο στο Nowness.

Mε το που σκέφτεσαι τον συνδυασμό, αυτόματα χαμογελάς. Αντριου Χέι και Pet Shop Boys... φυσικά!

Κι όταν πατάς το play, όλα τα συστατικά είναι εκεί: ένας παράλληλος, τρυφερός, ηδονικός, μελαγχολικός κόσμος με τις παρέες να χορεύουν σε αυτόφωτα πάρτι στην παραλία του παρηκμασμένου θέρετρου Margate, ή κάτω από τα νέον φώτα της πίστας μιας roller disco.

a new bohemia

Παρέες που μεγάλωσαν αισθητά, χορεύοντας έθεσαν τις ερωτήσεις της γενιάς τους, μάλλον δεν βρήκαν ποτέ τις απαντήσεις -το βλέμμα του Nιλ Τέναντ πέφτει βαριά πάνω στο δικό μας- όμως δεν επέτρεψαν ποτέ στον εαυτό τους ένα πράγμα: να βαρεθούν ή να γίνουν βαρετοί.

Ακόμα κι αν δεν υπάρχει η νέα μποέμικη εποχή, εμάς μάς φτάνει κι αυτό.

Πατήστε εδώ