Buzz

Νέο, 4λεπτο τρέιλερ για το «Κορίτσι με το Τατουάζ» του Ντέιβιντ Φίντσερ

στα 10

Μετά από μια έντονη, επιθετική, σκοτεινή καμπάνια που ανέβασε την αγωνία, έρχεται το μεγάλο τρέιλερ του «The Girl with the Dragon Tattoo» του Ντέιβιντ Φίντσερ, που κατεβάζει... απειλητικά τους τόνους.

Νέο, 4λεπτο τρέιλερ για το «Κορίτσι με το Τατουάζ» του Ντέιβιντ Φίντσερ

Εχουμε γνωρίσει τη Λίζμπεθ Σαλάντερ της Ρούνι Μάρα και τον Μάικλ Μπλόμκβιστ του Ντάνιελ Κρεγκ, τους κεντρικούς ήρωες της λογοτεχνικής τριλογίας, αλλά και της νέας ταινίας του Ντέιβιντ Φίντσερ, «Το Κορίτσι με το Τατουάζ». Τους είδαμε ημίγυμνους, ασπρόμαυρους κι έγχρωμους, διαφορετικούς, επιθετικούς, καταδιωκόμενους, μπλεγμένους σ’ ένα διαταξικό δαίδαλο μυστηρίου και θανάτου.

Τώρα ήρθε η ώρα να πάρουμε μια πραγματική γεύση από την ταινία, με το καινούριο, 4λεπτο σχεδόν τρέιλερ, όπου περιγράφεται η πλοκή και ξεδιπλώνονται οι χαρακτήρες των ηρώων. Ακόμα καλύτερα, διαπιστώνουμε ότι «Το Κορίτσι με το Τατουάζ» αρχίζει αληθινά να μοιάζει με το σύμπαν του Ντέιβιντ Φίντσερ, όπου ο καθένας έχει μια φωτεινή και μια σκοτεινή πλευρά και όπου η ανθρώπινη καχυποψία είναι οδηγός.

Απολαύστε τέσσερα λεπτά σκηνοθετικού μεγαλείου, έναν υπέροχο Κρίστοφερ Πλάμερ και μια βιαστική ματιά στη Ρόμπιν Ράιτ και τον (ποτέ) ξεχασμένο Τζούλιαν Σαντζ στο παρακάτω βίντεο.

Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους στις 21 Δεκεμβρίου στις ΗΠΑ και 12 Ιανουαρίου του 2012 στις Ελληνικές αίθουσες.

Δείτε την x-rated και την teaser αφίσα της ταινίας, γνωρίστε τους βασικούς ήρωες και δείτε το πρώτο, teaser trailer που κυκλοφόρησε πριν τρεισήμισι μήνες!