Buzz

Νέα, μεθυσμένη αφίσα για το «The Rum Diary»

στα 10

Ο Τζόνι Ντεπ μας καλωσορίζει στο Πουέρτο Ρίκο. Η καθαρίστρια του ξενοδοχείου του, δεν είμαστε σίγουροι ότι χάρηκε που τον είδε.

Νέα, μεθυσμένη αφίσα για το «The Rum Diary»

Μπορεί τα διαλυμένα δωμάτια ξενοδοχείων, να ανήκαν κάποτε αποκλειστικά στην ροκ εν ρόλ μυθολογία, όμως πλέον, μοιάζουν να έχουν διεκδικηθεί από τον ηχηρό χαβαλέ ταινιών σαν το hangover.

Ετσι η καινούρια αφίσα της ταινίας του Μπρους Ρόμπινσον «The Rum Diary» μοιάζει να φωνάζει, περισσότερο απ οτιδήποτε άλλο: «κωμωδία». Το τρέιλερ μας είχε προϊδεάσει, αλλά το πρώτο teaser πόστερ έμοιαζε, γεμάτο από υποσχέσεις μεθυσιού αλλά όχι από τα αποτελέσματά του. Οσο για το δεύτερο, πόνταρε στο πρόσωπο του Ντεπ και η αλήθεια είναι ότι τον έκανε να μοιάζει ιδιαίτερα cool με το καπελάκι του και το στραβό του βλέμα.

Το καινούριο, είναι λιγάκι... χαοτικό. Αυτό βεβαίως, μην το πάρετε απαραίτητα σαν στραβό. Ο Ρόμπινσον άλλωστε, ξέρει να προσθέτει την σωστή δόση δηλητηρίου στις αλκοολούχες κωμωδίες του (θυμηθείτε το ανεπανάληπτο «Ο Φίλος μου Κι Εγώ») και ο Τζόνι Ντεπ είναι ένας ηθοποιός που ακόμη και μετά από τόσους «Τουρίστες» και «Πειρατές» εξακολουθεί να παραμένει ενδιαφέρον.

Και φυσικά δεν ξεχνάμε ένα ακόμη βασικό συστατικό του κινηματογραφικού αυτού κοκτέιλ, το ομώνυμο πρώτο βιβλίο του Χάντερ Τόμσον, του οποίου ο κυνισμός, η ευρηματικότητα, το χιούμορ και η ανατρεπτική διάθεση του λόγου του, αποτελούν ένα εξαιρετικό δέλεαρ για να μας κάνουν να ανυπομονούμε.

Δείτε και τις τρεις αφίσες του φιλμ, ολόκληρες, στο gallery.