Buzz

Ο Νκούτι Γκάτγουα ένοιωθε άγχος μπροστά στον Ράιαν Γκόσλινγκ στο σετ της «Barbie»

στα 10

Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να παίζεις δίπλα στον Ράιαν Γκόσλινγκ, όπως αποκάλυψε ο άλλος Κεν της ταινίας Νκούτι Γκάτγουα.

Ο Νκούτι Γκάτγουα ένοιωθε άγχος μπροστά στον Ράιαν Γκόσλινγκ στο σετ της «Barbie»

Το να βρεθείς πρόσωπο με πρόσωπο με τον αγαπημένο σου σταρ είναι κάτι που σίγουρα προκαλεί, το λιγότερο, άγχος στους περισσότερο από εμάς. Αλλά αν νομίζετε πως και οι ηθοποιοί δεν αρχίζουν να νιώθουν μια κάποια ταχυπαλμία πρωταγωνιστώντας δίπλα με κάποιους από τους μεγαλύτερους κινηματογραφικούς αστέρες εκεί έξω, τότε πέφτετε έξω.

Μετά τον Πολ Μέσκαλ, ο οποίος αποκάλυψε πως ένοιωθε τρελό άγχος δίπλα στον Πέδρο Πασκάλ στα γυρίσματα του «Μονομάχου 2», και ο Νκούτι Γκάτγουα, ο οποίος έπαιξε ένας από τους πολλούς Κεν στην ταινία της Γκρέτα Γκέργουιγκ «Barbie», αναφέρθηκε στο πως έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του παίζοντας δίπλα στον Ράιαν Γκόσλιγκ.

«Ημουν τόσο νευρικός που σχεδόν δε μιλούσα τον πρώτο μήνα [στα γυρίσματα]. Υπήρχε μια στιγμή που συζητούσα κάτι με τη Γκρέτα και γύρισα και ο Ράιαν Γκόσλινγκ με κοιτούσε και αυτά τα γαλανά του μάτια που σχεδόν έλειψε να λιποθυμήσω. Απλώς χάθηκα μέσα στα μάτια του», εκμυστηρεύτηκε ο Γκάτγουα στο βρετανικό Elle.

Διαβάστε ακόμα: «Βάλτε γυναίκες στις ταινίες, όχι παιχνίδια». Ο Ράνταλ Παρκ έχει να πει κάτι σωστό για την επιτυχία της «Barbie»

barbie

Πρόσθεσε μάλιστα πως γενικά η ατμόσφαιρα ήταν στο σετ ήταν «το πιο ευγενικό, με ενσυναίσθηση σετ στο οποίο έχω πάει ποτέ. Παίξαμε τραγούδια από τους So Solid Crew και όλα αυτά τα παλιάς σχολής garage συγκροτήματα, και μετά πήγαμε στο Magic Mike και όλοι ούρλιαξαν με τους απίστευτους χορευτές. Μετά πήγαμε όλοι στο [νυχτερινό κέντρο του Λονδίνου] The Box… Το ομαδικό chat την επόμενη μέρα πήρε πραγματικά φωτιά.»

Εδώ που τα λέμε τον καταλαβαίνουμε τον Γκάτγκουα, το οποίο θα απολαύσουμε σύντομα στην τελευταία σεζόν του «Sex Education» και ως τον νέο «Doctor Who», μιας και σε μας θα κόβονταν τα πόδια βλέποντας τον δίπλα μας, πόσο μάλλον αν παίζαμε στην ίδια ταινία μαζί του. Αλλά, όπως και όλοι οι ηθοποιοί, έτσι και ο Γκόσλινγκ, στο κάτω κάτω, «he’s just Ryan».