Buzz

Νάταλι Πόρτμαν - Μάικλ Φασμπέντερ μαζί στην νέα ταινία της Λιν Ράμσεϊ!

στα 10

Η Λιν Ράμσεϊ ετοιμάζει ένα περίεργο, ιδιοσυγκρασιακό γουέστερν με τίτλο «Jane Got a Gun». Ως Τζέιν υπέγραψε η Νάταλι Πόρτμαν και σήμερα ακούμε ότι δίπλα της θα εμφανιστεί ο Μάικλ Φασμπέντερ. Δεν μπορούμε να φανταστούμε πιο ... γρήγορο «πιστόλι». Αν μας αντιλαμβάνεστε...

Νάταλι Πόρτμαν - Μάικλ Φασμπέντερ μαζί στην νέα ταινία της Λιν Ράμσεϊ!

Μετά την επιστροφή της στα κινηματογραφικά πράγματα με το «Πρέπει να Μιλήσουμε για τον Κέβιν» η Λιν Ράμσεϊ μοιάζει αποφασισμένη να μην αφήσει ακόμα μία δεκαετία να την προσπεράσει (περίπου δέκα χρόνια είχε σιωπήσει μεταξύ του «Morvern Callar» και του «We Need to Talk About Kevin».

Η ιδέα της για το μικρού προϋπολογισμού γουέστερν «Jane Got a Gun» (φημολογείται ότι το budget είναι κάτω των 20 εκ. δολαρίων) βρίσκει πρωταγωνίστρια την Νάταλι Πόρτμαν, η οποία καταφεύγει σ' ένα σκληροτράχηλο πρώην εραστή της, μετά το θάνατο του άντρα της και την επιμονή των πρώην συνσυμμοριτών του να της πάρουν το σπίτι της. Η Τζέιν θα πάρει το όπλο και τον πρώην της λοιπόν για να αντιμετωπίσει την αγριότητα του άνομου Φαρ Ουέστ που χτίστηκε πάνω στην αυτοδικία.

Για το ρόλο του πρώην εραστή ακούγεται έντονα σήμερα το όνομα του Μάικλ Φασμπέντερ, ο οποίος μπορεί να μην υπέγραψε ακόμα, αλλά πηγές από τον κύκλο του ενημερώνουν ότι βρίσκεται πολύ κοντά. Μέρος της παραγωγής έχει αναλάβει η εταιρία της Πόρτμαν (handsomecharlie films), ενώ επίσης συμμετέχει ως συμπαραγωγός και η «1821».

Πρέπει να το ομολογήσουμε: αυτό το πρωταγωνιστικό ζευγάρι σε μία τόσο ακραία ιστορία, σ' ένα τόσο ριψοκίνδυνο κινηματογραφικό είδος και με σκηνοθέτιδα την τολμηρή Ράμσεϊ... ή θα βγει κάτι τελείως αποτυχημένο ή κάτι εξωφρενικά cool.

Τείνουμε να πιστεύουμε το δεύτερο.

Περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του Μάικλ Φασμπέντερ. Να θυμίσουμε ότι αυτή την εποχή ο ηθοποιός βρίσκεται στα γυρίσματα του «The Counselor» σε σκηνοθεσία Ρίντλεϊ Σκοτ (ο οποίος διέκοψε για λίγο την παραγωγή της ταινίας μετά το τραγικό συμβάν του θανάτου του αδελφού του).