Industry

Να πώς μοιάζει ο Τέρενς Μάλικ στα 68 του!

στα 10

Οταν πρόκειται για έναν σκηνοθέτη που έχει απομακρυνθεί τόσο απόλυτα από τα media, ώστε κανείς πια να μην ξέρει πώς μοιάζει, μια καθαρή, τρέχουσα φωτογραφία του είναι είδηση!

Να πώς μοιάζει ο Τέρενς Μάλικ στα 68 του!

Το ενσταντανέ αποτύπωσε ο ερασιτέχνης φωτογράφος Ντάνιελ Μπλούμφιλντ, χθες, στο Οστιν. Ο Κρίστιαν Μπέιλ, που φαίνεται δίπλα στον Μάλικ με μαύρα γυαλιά, παρακολουθούσε σε όλη τη διάρκεια της Παρασκευής συναυλίες στο μουσικό φεστιβάλ Austin City Limits, αλλά όχι σόλο: είχε για συνοδεία του ένα πλήρες συνεργείο και τον Τέρενς Μάλικ.

Κανείς δεν ξέρει ακόμα τι σημαίνει αυτό κι αν έχει σχέση με κάποια επόμενη ταινία τού, ξαφνικά πολύ παραγωγικού, σκηνοθέτη. Αυτή τη στιγμή ο Μάλικ έχει (σχετικά) έτοιμο το ρομάντζο με πρωταγωνιστές τον Μπεν Αφλεκ και τη Ρέιτσελ ΜακΑνταμς, που προς το παρόν λέγεται «The Burial», αλλά ετοιμάζει κι ένα νέο πρότζεκτ, για το οποίο έχει υποτίθεται συμφωνήσει με τον Ράιαν Γκόσλινγκ. Πρόκειται σε αυτήν την ίδια ταινία να πρωταγωνιστεί ο Κρίστιαν Μπέιλ, ή ο Τέρενς Μάλικ έχει κάτι ακόμα στα σκαριά;

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, ειδικά αν συγκρίνετε αυτή τη νέα φωτογραφία με το κλασικό του πορτρέτο που εδώ και χρόνια χρησιμοποιείται για κάθε χρήση (δείτε στο gallery), ο ιδιοσυγκρασιακός σκηνοθέτης είναι αγέραστος και το καπέλο του το ίδιο!