Industry

Μόνο για γρήγορα πιστόλια: δείτε πρώτοι το «2 Guns» με Ντένζελ Γουόσινγκτον και Μαρκ Γουόλμπεργκ

στα 10

Μια πραγματική περιπέτεια δράσης έρχεται στους κινηματογράφους την ερχόμενη εβδομάδα. Εσείς πατήστε πρώτοι τη σκανδάλη για να δείτε το «2 Guns» σε avant premiere.

Flix Team
Μόνο για γρήγορα πιστόλια: δείτε πρώτοι το «2 Guns» με Ντένζελ Γουόσινγκτον και Μαρκ Γουόλμπεργκ

Ντένζελ Γουόσινγκτον και Μαρκ Γουόλμπεργκ μαζί στην οθόνη, με μια δόση Πόλα Πάτον για τη νοστιμιά. Πού; Στο «2Guns», την περιπέτεια που φέρνει τον Μπαλτάζαρ Κορμάκουρ, τον πολυβραβευμένο Ισλανδό σκηνοθέτη του «101 Reykjavik», του «Contraband» και του «The Deep» στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και στις αμερικανικές ταινίες δράσης με μεγάλο budget κι ακόμα μεγαλύτερους πρωταγωνιστές. Ο Κορμάκουρ εμπνέεται από τα graphic novels του Στίβεν Γκραντ και των Boom! Studios και παρουσιάζει μια αληθινή περιπέτεια γεμάτη ένταση και χιούμορ.

Ο Μπόμπι και ο Στιγκ είναι δύο αξιωματικοί από διαφορετικές υπηρεσίες, ο ένας αστυνομικός της Δίωξης και ο άλλος των Μυστικών Υπηρεσιών του Πολεμικού Ναυτικού. Αντίθετες προσωπικότητες με διαφορετικές τακτικές, αναγκάζονται να συνεργαστούν. Κανείς όμως δεν γνωρίζει ότι ο άλλος είναι μυστικός ομοσπονδιακός πράκτορας. Τους τελευταίους 12 μήνες βρίσκονται απρόθυμα μαζί, ως μέλη ενός καρτέλ ναρκωτικών, μη εμπιστευόμενοι ο ένας τον άλλο όπως και τους εγκληματίες που πρέπει να συλλάβουν. Οταν όλα αποκαλύπτονται, οι δυο άντρες θα βρεθούν στο στόχαστρο τόσο των κρατικών υπηρεσιών όσο και των Μεξικανών νονών. Τώρα που όλοι τούς θέλουν στη φυλακή ή νεκρούς, πρέπει να βασιστούν ο ένας στον άλλο. Δυστυχώς όμως για τους διώκτες τους, όταν οι καλοί περνάνε χρόνια προσποιούμενοι τους κακούς, μαθαίνουν και μερικά κόλπα στην πορεία…

Το Flix και η Audio Visual σάς προσκαλούν να δείτε την ταινία πριν βγει στις ελληνικές αίθουσες, τη Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, στις 20.00, στο Village @ The Mall Athens (αίθουσα 5). Για να διεκδικήσετε μία από τις 20 διπλές προσκλήσεις, στείλτε email στο win@flix.gr, με το ονοματεπώνυμό σας, σημειώνοντας οπωσδήποτε στο θέμα «2 Guns». Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου και οι νικητές της κλήρωσης θα ενημερωθούν με email.

Το «2 Guns» βγαίνει στους κινηματογράφους την Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, από την Audio Visual.

Για να πάρετε μια γεύση από το ύφος και την… τεστοστερόνη της ταινίας, δείτε στο παρακάτω κλιπ τον Ντένζελ Γουόσινγκτον και τον Μαρκ Γουόλμπεργκ να διαφωνούν για το τι σημαίνει μισάνθρωπος!

Διαβάστε και δείτε περισσότερα για το «2 Guns» του Μπαλτάζαρ Κορμάκουρ εδώ.


Tags: 2 guns