Buzz

Mission: Impossible – Ghost Protocol: Πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Ντουμπάι

στα 10

Στις 7 Δεκεμβρίου, μία βδομάδα πριν από την προγραμματισμένη έξοδό του στις αμερικανικές αίθουσες, το τέταρτο μέρος του MI franchise θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο φεστιβάλ του Ντουμπάι.

Mission: Impossible – Ghost Protocol: Πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Ντουμπάι

Είναι συνηθισμένο τελευταία για τις action blockbuster ταινίες να κάνουν την παγκόσμια πρεμιέρα τους εκτός Αμερικής - στις αγορές που μετά θα διοχετεύσουν το προϊόν διεθνώς. Το Ντουμπάι όμως δεν επιλέχτηκε μόνο για αυτό το λόγο για να φιλοξενήσει την πρεμιέρα του «Mission Impossible - Ghost Protocol». Η πόλη με τους πιο ψηλούς ουρανοξύστες στον κόσμο έχει την τιμητική της στην ταινία - με γυρίσματα στην μητροπολιτική της οικονομική ζώνη και την υπό κατασκευή Palm Island περιοχή. Πάνω από όλα όμως, στο Ντουμπάι βρίσκεται ο γυάλινος πύργος «Burj Khalifa», ο ουρανοξύστης που σκαρφαλώνει ο Τομ Κρουζ στην ανατριχιαστική σκηνή που αποτελεί κι ένα από τα πόστερ της ταινίας.

O σκηνοθέτης Μπραντ Μπερντ ομολόγησε ότι τον δυσκόλεψε πολύ το γύρισμα, καθώς προσπαθούσε να βρει την οπτική γωνία που θα μπορούσε να αποτυπώσει πόσο ψηλό είναι το κτίριο. «Ακόμα και αν το βλέπεις σε μακρινό πλάνο, δεν καταλαβαίνεις ακριβώς το ύψος του. Μιλάμε για ένα πύργο με διπλό ύψος από το Empire State Building. Σκέφτηκα τότε να βάλω σύννεφα τα οποία θα σκεπάζουν την μέση αλλά δε θα φτάνουν μέχρι την κορυφή. Τότε, ένας από τους παραγωγούς μου πρότεινε "μη χρησιμοποιήσεις σύννεφα, στήσε μία ανεμοθύελλα..." Το αποτέλεσμα θα το δείτε στις οθόνες σας...»

Διαβάστε περισσότερα για το «Mission Impossible - Ghost Protocol»:

Mission: Impossible – Ghost Protocol: Επιτέλους action trailer!

Poster υψοφοβίας για το «Mission: Impossible – Ghost Protocol»

Το πρώτο teaser-trailer