Buzz

Mission: Impossible – Ghost Protocol: Επιτέλους action trailer!

στα 10

Μετά από το φλύαρο, επεξηγηματικό teaser του «Mission: Impossible – Ghost Protocol» που είδαμε τον Ιούνιο, ο Μπραντ Μπερντ ανοίγει τα action χαρτιά του, σ' ένα δεύτερο full trailer που μόλις κυκλοφόρησε και το προλογίζει ο ίδιος o σκηνοθέτης. Τρέξε Ιθαν Χαντ, τρέξε!

Mission: Impossible – Ghost Protocol: Επιτέλους action trailer!

Ο Μπραντ Μπερντ, σκηνοθέτης του «Mission: Impossible – Ghost Protocol», μας καλωσορίζει στην πρώτη προβολή του νέου trailer της ταινίας. Ενα trailer όπου ... τα πολλά λόγια είναι ακίνδυνα. Επικίνδυνο είναι το action.

Μετά από την εμπλοκή της MIF σε μία αποστολή που έδωσε πάτημα για τρομοκρατική επίθεση, η εντολή των ανωτέρων είναι να διαλύσουν την οργάνωση. Τώρα οι πράκτορες πρέπει να δράσουν «αόρατα» για να βρουν τους υπεύθυνους της συνωμοσίας. Και να το κάνουν χωρίς καμία βοήθεια, καμία επαφή, εκτός δικτύου, τελείως μόνοι τους.

Ο Τομ Κρουζ βγάζει την μυστηριώδη κουκούλα του και αποκαλύπτει την καταιγιστικής δράση, σε μία ταινία που παίζει με προδοσίες, καταδιώξεις, εκρήξεις, σαμποτάζ, μυστικά, δολοφονίες, ανατροπές, μέχρι και ... επικείμενο Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Γυρισμένο εν μέρει με τις υψηλής ποιότητας IMAX κάμερες, το φιλμ του Μπερντ που θα δοκιμάσει να ανακαλύψει αν ο πράκτορας «Ιθαν Χαντ» έχει ακόμη το μαγικό συστατικό που μεταμορφώνει κάθε επικίνδυνη αποστολή του σε ακαταμάχητο blockbuster.

Μέχρι την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της ταινίας τον Δεκέμβριο, δείτε το νέο trailer και διαβάστε περισσότερα για το «Mission: Impossible – Ghost Protocol»:

Νέα αφίσα στο gallery και εδώ το υψοφοβικό πόστερ!

Το πρώτο teaser - trailer