Buzz

Το «Mission: Impossible 6» είναι, προς το παρόν... impossible

στα 10

Ποιος θα το περίμενε, αλλά ο Τομ Κρουζ κι η Paramount έχουν κι αυτοί τα δικά τους οικονομικά προβλήματα!

Το «Mission: Impossible 6» είναι, προς το παρόν... impossible

Παύση προετοιμασίας κήρυξε, προς το παρόν, το «Mission: Impossible 6», που θα σκηνοθετήσει και πάλι, όπως και το «Rogue Nation» ο Κρις ΜακΚουάρι (θυμηθείτε εδώ τη γνώμη του Flix για την ταινία). Ο λόγος δεν έχει να κάνει ούτε με το σενάριο - το οποίο, ωστόσο, πέρασε τις δικές του δυσκολίες, μεταφέροντας αναγκαστικά την ημερομηνία εκκίνησης των γυρισμάτων, από αυτόν τον Νοέμβριο στον Ιανουάριο του 2017. Ούτε και με το βασικό ατού της ταινίας, τα ειδικά εφέ της, τα οποία ήδη σχεδιάζονται από ομάδα designers στο Λονδίνο. Εχει να κάνει με τα λεφτά!

Διαβάστε ακόμη: O Τομ Κρουζ έχει 4 χρόνια να δει την κόρη του. Σας φαίνεται περίεργο;

mission impossible rogue nation 607

Οπως μαθαίνουμε, ο Τομ Κρουζ και το στούντιο της Paramount δε συμφωνούν στην αμοιβή του ηθοποιού, ο οποίος μπορεί να έχει πατήσει, πια, τα 54 και να έχει απασχολήσει τη δημοσιότητα με ένα σωρό αλλόκοτες αφορμές, από τις οικογενειακές δομές του μέχρι τη σχέση αλληλεξάρτησης με τη Σαϊεντολογία, όμως εξακολουθεί ν' αποτελεί εγκύηση εισπρακτικού θριάμβου στις ταινίες δράσης όπου πρωταγωνιστεί. Στο νέο, λοιπόν, «Mission: Impossible», το στούντιο θέλει να δώσει στον σταρ την αμοιβή που πήρε και στην προηγούμενη ταινία, το «Mission: Impossible - Rogue Nation», ενώ ο Τομ Κρουζ ζητά κάτι πιο κοντινό στην ακόμη μεγαλύτερη αμοιβή του για το «The Mummy», που περιμένουμε στις αίθουσες την ερχόμενη άνοιξη. Σε κάθε περίπτωση, για να μην ανησυχεί κανείς για τον βιοπορισμό του Τομ, η συζήτηση γίνεται για ποσά αρκετά μεγαλύτερα από τα 100 εκατομμύρια δολάρια.

Δείτε ακόμη: Ο Τομ Κρουζ κι η «Μούμια» του μάς χαιρετούν απ' τη Ναμίμπια

mission impossible rogue nation 607

Αν, βέβαια, σκεφτεί κανείς ότι το «M:I5» έφερε στην Paramount έσοδα κοντά στα 690 εκ. δολάρια, κάτι μας λέει ότι στούντιο παραγωγής και πρωταγωνιστής θα βρουν το σημείο συμφωνίας, ώστε η ταινία να συνεχίσει την προετοιμασία της και να υλοποιήσει την... αποστολή της μέσα, πια, στο 2018 και να περάσουμε κι εμείς καλά και να γίνουν κι όλοι οι υπόλοιποι πολύ, πολύ πλούσιοι.

Δείτε ακόμη: O Τομ Κρουζ στον αέρα. Μια poster ανάδρομη στα «Mission Impossible»