Industry

Μια γυναίκα για τον «Thor»!

στα 10

Ο «Thor» είναι έτοιμος για το σίκουελ του και τη γυναικεία πινελιά στο σμιλεμένο του κορμί φαίνεται ότι θα βάλει η σκηνοθέτης Πάτι Τζένκινς.

Μια γυναίκα για τον «Thor»!
Βρείτε τις διαφορές...

Μετά τη μεγάλη εισπρακτική επιτυχία του «Thor», το σίκουελ της ταινίας είναι επιβεβαιωμένο, αλλά ο Κένεθ Μπράνα έχει εδώ και καιρό αποχωρήσει από τα εδάφη του Ασγκαρντ.

Η Marvel λέγεται ότι θα αναθέσει τη νέα ταινία στην Πάτι Τζένκινς, τη σκηνοθέτη που, παρότι τα τελευταία χρόνια κάνει τηλεοπτική καριέρα, με επεισόδια στο «Entourage», το «Arrested Development», το «The Killing» και το «Five», έχει μείνει στην ιστορία επειδή μεταμόρφωσε τη Σαρλίζ Θερόν σε ένα τέρας και την οδήγησε στα Οσκαρ με το «Monster» το 2003.

Η ταινία προγραμματίζεται να ξεκινήσει γύρισμα τον Απρίλιο, για να είναι έτοιμη για τις αίθουσες τον Ιούλιο του 2013.

Ο πρόεδρος της Marvel, Κέβιν Φάιτζ, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Entertainment Weekly ότι το σίκουελ «κυριολεκτικά θα μεταφέρει τον Θορ σε νέους κόσμους. Η ταινία θα περιγράφει το ταξίδι του ήρωα και της Τζέιν Φόστερ και το πώς εξελίσσεται η νέα δυναμική στη σχέση του με τον πατέρα του, αλλά και το τι κίνδυνοι απειλούν τους Εννέα Κόσμους.» Ο Λίαμ Χέμσγουορθ και η Νάταλι Πόρτμαν προς το παρόν συμμετέχουν κανονικά στο καστ.

Και όσοι ανησυχούν για το γεγονός ότι μια γυναίκα σκηνοθέτης θ’ αναλάβει μια τόσο αγορίστικη ταινία, αρκεί να αξιολογήσουν τη θηλυκότητα της Σαρλίζ Θερόν ως Αϊλίν Γουόρνος στο «Monster» ή της Μιρέιγ Ινος ως Σάρα Λίντεν στο «The Killing» για να καθησυχαστούν!