Buzz

Μην αναρωτιέστε άλλο. Ξέρουμε ποιος σκότωσε τον JFK

στα 10

Η θεωρία ότι η δολοφονία σχεδιάστηκε κι εκτελέστηκε από έναν, καταρρίπτεται και με αποδείξεις. Αφού ξέρουμε πια ότι την μέση ήταν ο... Magneto.

Μην αναρωτιέστε άλλο. Ξέρουμε ποιος σκότωσε τον JFK

Την προηγούμενη εβδομάδα μετρήσαμε πενήντα χρόνια από την δολοφονία του Τζον Φιτζέρλαντ Κένεντι στις 22 Νοεμβρίου του 1963, αλλά ακόμη και σήμερα δεν ξέρουμε ποιος στ’ αλήθεια όπλισε το χέρι του δολοφόνου του, Λι Χάρβεϊ Οσβαλντ.

Η καλύτερα, δεν ξέραμε μέχρι χτες, αφού ένα site το The Bent Bullet αποκαλύπτει πλέον την αλήθεια. Η σφαίρα μπορεί να έφυγε όντως από το όπλο του Οσβαλντ, όμως ήταν μέσω της βοήθειας κάποιου άλλου που βρήκε τελικά τον στόχο της.

Ποιος θα μπορούσε να αλλάξει την πορεία μιας σφαίρας αναρωτιέστε; Ποιος άλλος από τον Magneto όπως αποκαλύπτει ένα πλήθος αποδεικτικών στοιχείων που μπορείτε να βρείτε στο site ή να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Μπορεί βεβαίως τίποτα από τα παρακάτω να μην ισχύει και να είναι όλα ένα viral κατασκεύασμα για την προώθηση του «X-Men: Days of Future Past», αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι παύουν να είναι διασκεδαστικά.

2

2

2

2

2

2

2

2


Διαβάστε ακόμη: