Buzz

Ο Μαρκ Ράφαλο μας δείχνει πώς κερδίζεις ένα φιλί στο στόμα από την Μέριλ Στριπ

στα 10

Οι Μέριλ Στριπ και Μαρκ Ράφαλο βρέθηκαν καλεσμένοι στο The Graham Norton Show, όταν ξαφνικά κάτι που είπε ο Ράφαλο έκανε την Στριπ να τον φιλήσει στο στόμα....

Ο Μαρκ Ράφαλο μας δείχνει πώς κερδίζεις ένα φιλί στο στόμα από την Μέριλ Στριπ

Η Μέριλ Στριπ ήταν εκεί για να διαφημίσει «Τα Μυστικά του Δάσους» («Into the Woods»). O Mαρκ Ράφαλο το «Foxcatcher». Αλλά, ως και συνήθως, ο Γκράχαμ Νόρτον κατάφερε να χαλαρώσει τόσο τους καλεσμένους του που πέτυχε μία ακόμα στιγμή που έγινε το viral video της μέρας. Η Μέριλ Στριπ, κολακευμένη από κάτι που είπε ο Μαρκ Ράφαλο, τον άρπαξε αυθόρμητα (αλλά και με τη γοητεία και το χιούμορ που τη χαρακτηρίζει) και τον φίλησε στο στόμα. Ο Ράφαλο αντέδρασε σαν ντροπαλό κι ενθουσιασμένο σχολιαρόπαιδο - αποδεικνύοντας ότι πάνω από όλα έχει βαθειά γνώση δίπλα σε ποια κάθεται.

Διαβάστε ακόμα τι είπε ο Ράσελ Κρόου για τις μεσήλικες γυναίκες του Χόλιγουντ, φέρνοντας ως παράδειγμα την Μέριλ Στριπ

Ολη η κουβέντα είχε να κάνει με κάτι σοβαρότερο βέβαια. Ο Γκράχαμ είχε μόλις ρωτήσει για τους ρόλους που μπορεί μία μεσήλικη γυναίκα ηθοποιός να περιμένει από το Χόλιγουντ. Και η Στριπ του αφηγήθηκε τη δική της ιστορία: «Οταν έκλεισα τα 40, την ίδια χρονιά, μού πρότειναν τρεις ρόλους μαγισσών. Νομίζω ότι κάτι ήθελαν να μου πουν....»

Δείτε όμως πώς εξελίχθηκε η κουβέντα και πώς επενέβη ο Ράφαλο....

.

Ενα δεύτερο βίντεο της εκπομπής θυμίζει μια γνωστή πλέον, και τόσο, ειρωνική ιστορία: θα θυμάστε ότι στα πρώτα βήματα της καριέρας της την απέρριπταν γιατί την έβρισκαν άσχημη. Σας είχαμε γράψει για τη διαβότη ακρόαση της Στριπ για το «Κινγκ Κονγκ» και τι ακριβώς της είχε πει εο διάσημος χολιγουντιανός παραγωγός Ντίνο ΝτεΛορέντις. Αυτό αφηγείται ξανά στον Γκράχαμ Νόρτον, η 67χρονη οσκαρική ηθοποιός και προσθέτει ένα σχόλιο που αποδεικνύει ότι η εκδίκηση είναι πιάτο που τρώγεται κρύο:

.

Διαβάστε ακόμα: