Buzz

May the force be with them: παντρεύτηκε ο Τζορτζ Λούκας την αγαπημένη του Μέλοντι Χόμπσον

στα 10

Το Σάββατο 22 Ιουνίου, παρουσία εκλεκτών καλεσμένων, έγινε ο γάμος του Τζορτζ Λούκας με τη σύντροφό του Μέλοντι Χόμπσον, στο Skywalker ράντσο του. Ηταν ένας Star Wars γάμος, φυσικά.

May the force be with them: παντρεύτηκε ο Τζορτζ Λούκας την αγαπημένη του Μέλοντι Χόμπσον

Ποιος είπε ότι η ζωή δεν σου δίνει το δικαίωμα sequel στον έρωτα; Ο Τζορτζ Λούκας, ο διάσημος 69χρονος σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός, παντρεύτηκε για δεύτερη φορά, τον «έρωτα της ζωής του», την 44χρονη Μέλοντι Χόμπσον.

Ο γάμος έγινε σε στενό κύκλο. Δεν είχε πολλούς stars, αλλά είχε Star Wars μεγαλοπρέπεια: Ο δημοσιογράφος και πολύ φίλος του γαμπρού Μπιλ Μόγιερς ανέλαβε χρέη ιερέα, ο Φράνσις Φορντ Κόπολα απήγγειλε ένα ποίημα της Μάγια Ανγκέλου, ο Βαν Μόρισον έδωσε μία ιδιωτική συναυλία στη γαμήλια δεξίωση, ενώ ο κολλητός του Λούκας, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ έκανε την πρώτη ευχητήρια πρόποση.

«Τώρα μάθαμε ότι η ''Δύναμη" (The Force) έχει όνομά: Μέλοντι!» είπε αστειευόμενος ο Σπίλμπεργκ.

Κι αν δεν πιστεύετε ότι η ίδια η τριλογία του «Πολέμου των Αστρων» έτσι κι αλλιώς κρύβει μία παιδική, ρομαντική καρδιά, διαβάστε τι είπε στη γυναίκα του κατά τη διάρκεια της τελετής ο Τζορτζ Λούκας (απαγγέλοντας έναν στίχο από Περσικό ποίημα του 13ου αιώνα): «Οταν άκουσα την πρώτη ερωτική ιστορία στη ζωή μου, φαντάστηκα εσένα...»

Μπορεί ο Λούκας να πούλησε τα δικαιώματα των ταινιών και την εταιρία παραγωγής του στην Disney και να έγινε ακόμα πιο ισχυρός και να ανακοινώνει ακόμα και τη δημιουργία μουσείου στο όνομά του, όμως και η Χόμπσον δεν είναι τυχαία: Πρόεδρος της εταιρίας επενδύσεων Ariel Investments, μέτοχος της DreamWorks Animation, αλλά και στο συμβούλιο μετόχων του καναλιού CBS.