Buzz

Ο Μάθιου ΜακΚόναχεϊ σας διαβάζει μια ιστορία για να σας πάρει ο ύπνος

στα 10

Υποφέρετε από αϋπνίες; Ξεχάστε τα υπνωτικά χάπια, ο Μάθιου ΜακΚόναχεϊ σας έχει τη λύση!

Ο Μάθιου ΜακΚόναχεϊ σας διαβάζει μια ιστορία για να σας πάρει ο ύπνος

Υποφέρετε από αϋπνίες; Σας ταλαιπωρεί το άγχος και νοσταλγείτε την εποχή που κάποιος σας σκέπαζε τρυφερά και σας έβαζε για ύπνο με ένα παραμύθι;

Τότε τα προβλήματά σας βρήκαν λύση, καθώς ο Μάθιου ΜακΚόναχεϊ έρχεται να σας σώσει. Οχι, δεν μπορούμε να σας υποσχεθούμε ότι ο βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός θα σας σκεπάσει και θα σας φιλήσει για καληνύχτα, έχουμε όμως το next best thing…

Ο ηθοποιός συνεργάζεται με την εφαρμογή Calm για να αφηγηθεί το νέο τους «Sleep Story», διάρκειας 35 λεπτών, επιστρατεύοντας την πιο χαλαρωτική φωνή του προκειμένου να σας αποφορτίσει από το στρες και να σας εξασφαλίσει όνειρα γλυκά.

Διαβάστε ακόμη: To επόμενο project του Απιτσατπόνγκ Βιρασετάκουν θέλει να σας βάλει για ύπνο

Matthew McConaughey 607

Η ιστορία με τίτλο «Wonder», την οποία έχει γράψει ο Κρις Αντβάσουν, ακολουθεί έναν παππού καθώς εξηγεί στην εγγονή του τη μαγεία της ζωής και ολόκληρου του σύμπαντος. Κάτι σαν το «Δέντρο της Ζωής» του Τέρενς Μάλικ, δηλαδή, σε μια πιο σύντομη και απλή, προφορική εκδοχή.

Η εφαρμογή, για την οποία απαιτείται φυσικά συνδρομή, περιλαμβάνει πάνω από 120 ανάλογες ηχογραφημένες ιστορίες, έτοιμες να σας βάλουν για ύπνο.

Ακούστε ένα απόσπασμα στο βίντεο-τρέιλερ παρακάτω για να πάρετε μια ιδέα. Αν πάλι είστε περισσότερο… οπτικοί τύποι, σύντομα θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τον Μάθιου ΜακΚόναχεϊ στο σέξι θρίλερ «Serenity», καθώς και στη νέα ταινία του Χάρμονι Κορίν, «The Beach Bum».


Διαβάστε ακόμη