Buzz

Ματ Μπόμερ: Ποιος είναι αυτός που (πιστεύει ότι μπορεί) να παίξει τον Μοντγκόμερι Κλιφτ;

στα 10

Θα μας πείτε εδώ έβαλαν την Λίντσεϊ Λόχαν να υποδυθεί την Ελίζαμπεθ Τέιλορ και εμείς τα βάζουμε με έναν ταλαντούχο νεαρό που στο κάτω κάτω φέρνει πολλά από την εύθραυστη γοητεία του Μοντγκόμερι Κλιφτ; Ας τον γνωρίσουμε...

Ματ Μπόμερ: Ποιος είναι αυτός που (πιστεύει ότι μπορεί) να παίξει τον Μοντγκόμερι Κλιφτ;

O Ματ Μπόμερ είναι 36 ετών. Είναι ανοιχτά γκέι. Και όσοι έχουν δει το «Magic Mike» του Στίβεν Σόντερμπεργκ είναι δύσκολο να μην τον θυμούνται.

Κυρίως γιατί είναι κούκλος, αλλά όπως θα υποστήριζαν πολλοί και πολύ ταλαντούχος, πρώτη επιλογή του Μπρετ Ράτνερ όταν βρισκόταν στη σκηνοθετική καρέκλα του «Man of Steel» και από τα ονόματα που έπαιξαν πιο πολύ κατά τη διάρκεια επιλογής του κεντρικού πρωταγωνιστή, Κρίστιαν Γκρέι, στο «Fifty Shades of Grey».

Ο Μπόμπερ ξεκίνησε την καριέρα του από την τηλεόραση, όπου και θα γινόταν γνωστός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «White Collar», ενώ στο σινεμά έχει εμφανιστεί ελάχιστα με μικρούς ρόλους στο «Texas Chainsaw Massacre: The Beginning» και «In Time» και μεγαλύτερο διαπιστευτήριο του το... κορμί του στο «Magic Mike» του Στίβεν Σόντερμπεργκ.

2

Μια καλή επιλογή, αν το σκεφτεί κανείς, όταν αναζητάς ποιος σύγχρονος ηθοποιός θα μπορούσε να μεταφέρει έστω και ένα ίχνος από την εύθραυστη ομορφιά του Μοντγκόμερι Κλιφτ, του ηθοποιού που έγινε το σύμβολο όλων των ρομαντικών «outcasts» αυτού του κόσμου, με μια τραγική ιστορία ζωής που θα στιγμάτιζε για πάντα το μύθο του.

Η ταινία «Monty Clift», που θα αφηγηθεί τη ζωή του Μοντγκόμερι Κλιφ θα είναι μια ανεξάρτητη παραγωγή (ευτυχώς), θα τη σκηνοθετήσει ο διάσημος acting coach Λάρι Μος, θα βασιστεί σε σενάριο του Κρίστοφερ Λόβικ, θα ξεκινήσει γυρίσματα το 2014 και σύμφωνα με πληροφορίες θα καλύψει όλη την ιστορία ενός ηθοποιού της μεθόδου που συναγωνίστηκε στα ίσα τον Μάρλον Μπράντο ως ο πιο σπουδαίος άντρας σταρ της εποχής του, απέφυγε χωρίς μεγάλη επιτυχία να κρύψει την ομοφυλοφιλία του και σε ηλικία 36 ετών (όσο είναι τώρα ο Μπόμπερ) υπήρξε θύμα ενός ατυχήματος που παραλίγο να τον σκοτώσει, πριν πεθάνει στα 45 του χρόνια έχοντας συγκεντρώσει τέσσερις υποψηφιότητες για Οσκαρ.

2

Τον Ματ Μπόμπερ θα τον δούμε επίσης στο πλευρό της Τζούλια Ρόμπερτς και του Μαρκ Ράφαλο στο «The Normal Heart» του ΗΒΟ, βασισμένο στο ομώνυμο αυτοβιογραφικό θεατρικό έργο του Λάρι Κρέιμερ.

Πριν τον μάθουν όλοι, κρίνοντας αν θα δικαιώσει το θρύλο του Μοντγκόμερι Κλιφτ...