Buzz

Margaret on the Guillotine: πέντε νέα πόστερ κάνουν τη «Σιδηρά Κυρία» pop icon!

στα 10

Οση πολιτικη και χιούμορ λείπει από την ταινία της Φιλίντα Λόιντ, τόση θα βρείτε στα πέντε πόστερ του «The Iron Lady» που μόλις κυκλοφόρησαν σε μια προσπάθεια των δαιμόνιων αδερφών Γουαϊνστάιν να βρει η ταινία τους το σωστό δρόμο προς τα...Οσκαρ.

Margaret on the Guillotine: πέντε νέα πόστερ κάνουν τη «Σιδηρά Κυρία» pop icon!

Διάσημοι για τις προωθητικές τους καμπάνιες - κυρίως σε σχέση με τα βραβεία Οσκαρ - οι αδερφοί Γουαϊνστάιν σκέφτηκαν πως τα βαρετά, στημένα και «συντηρητικά» πόστερ της «Σιδηράς Κυρίας» μάλλον κακό έκαναν στην ταινία, η οποία μετά από την ανυπομονησία μηνών ήρθε για να απογοητεύσει κριτικούς, κοινό, πολιτικούς και λοιπούς ενδιαφερομένους.

Το μόνο που σώθηκε - και πως να μην σωθεί άλλωστε; - ήταν η ερμηνεία της Μέριλ Στριπ. Και η iconic φιγούρα της Μάργκαρετ Θάτσερ. Αυτά δηλαδή που σε μια νέα σειρά αφισών που μόλις κυκλοφόρησαν για να συνοδεύσουν το άνοιγμα της ταινίας σε όλη την Αμερική μπαίνουν επιτέλους στη σωστή τους διάσταση: την πολιτική.

Με τα πόστερ που μοιάζουν σαν να αφίσες προεκλογικής εκστρατείας έχουν πέσει θύματα βανδαλισμού και με συνθήματα όπως «Occupy Trafalgar Square Now», η «Σιδηρά Κυρία» παίζει τα τελευταία της χαρτιά πριν το τέλος της διαδρομής προς τα Οσκαρ. Και ίσως με αυτόν τον τρόπο ευελπιστεί να κερδίσει και μια θέση στην ποπ κουλτούρα...

Δείτε όλα τα πόστερ στο gallery παρακάτω, διαβάστε τη γνώμη του Flix για τη «Σιδηρά Κυρία» και γνωρίστε τις ταινίες που άφησαν τα Thatcher Years στην ιστορία.