Buzz

Μανιφίξ! Teaser trailer για το «Αστερίξ και Οβελιξ στην Υπηρεσία της Αυτού Μεγαλειότητος»

στα 10

Το teaser trailer για τη νέα κινηματογραφική περιπέτεια του Αστερίξ και του Οβελίξ είναι απλά αυτό που περιμέναμε. Σε άπταιστα γαλλικά με αγγλικό αξάν!

Μανιφίξ! Teaser trailer για το «Αστερίξ και Οβελιξ στην Υπηρεσία της Αυτού Μεγαλειότητος»

Βασισμένο στο κόμικ «Ο Αστερίξ στη Βρετανία», το τέταρτο μέρος των κινηματογραφικών περιπετειών του Αστερίξ και του Οβελίξ με τίτλο «Αστερίξ και Οβελίξ στην Υπηρεσία της Αυτού Μεγαλειότητος» συνεχίζει να επενδύει στην κωμική μεταμόρφωση του Ζεράρ Ντεπαρντιέ ως Οβελίξ, προσθέτοντας αυτή τη φορά στα συστατικά του μαγικού ζωμού ένα νέο Αστερίξ (τον Εντουάρντ Μπαέρ) και την βασίλισσα της Αγγλίας στο πρόσωπο της Κατρίν Ντενέβ.

Κατά τ' άλλα, αστείες ατάκες (αυτή τη φορά με την προσθήκη των απαραίτητων αγγλισμών), φάπες σε κόμικ στιλ και μια δόση από βρετανικό φλέγμα συμπληρώνουν το τοπίο της ταινίας που θα βγει στις γαλλικές αίθουσες τον Οκτώβριο του 2012, τονώντας το ηθικό των Γάλλων για το ποιος επιτέλους «κάνει παιχνίδι» στην Ευρώπη.

To «Ο Αστερίξ στη Βρετανία» των Ρενέ Γκοσινί και Αλμπέρ Ουντερζό ήταν το όγδοο κόμικ της σειράς και κυκλοφόρησε το 1965, ενώ γυρίστηκε σε ταινία κινουμένων σχεδίων το 1986 με τον ίδιο τίτλο.

Δείτε το teaser trailer (μόνο στα γαλλικά για την ώρα) παρακάτω και διαβάστε περισσότερα για το «Αστεριξ και Οβελίξ στην Υπηρεσία της Αυτού Μεγαλειότητος»