Buzz

Είναι τρελοί αυτοί οι Βρετανοί!

στα 10

Στην τέταρτη κινηματογραφική περιπέτεια τους, ο Αστερίξ και ο Οβελίξ πάνε Βρετανία και αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες από το «Αστερίξ και Οβελίξ στην Υπηρεσία της Αυτού Μεγαλειότητος»...

Είναι τρελοί αυτοί οι Βρετανοί!

Μετά τα επιτυχημένα «Αστερίξ και Οβελίξ εναντίον Καίσαρα», «Αστερίξ και Οβελίξ: Επιχείρηση Κλεοπάτρα» και «Αστερίξ και Οβελιξ στους Ολυμπιακούς Αγώνες». ο Λορέν Τιράρντ διασκευάζει το κόμικ «Ο Αστερίξ στη Βρετανία», αποφασισμένος να ξεκαθαρίσει μια για πάντα ποιος είναι ο κυρίαρχος της Ευρώπης.

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ επιστρέφει ως Οβελίξ, Αστερίξ είναι αυτή τη φορά ο Εντουάρντ Μπαέρ, ενώ στο ρόλο της Αυτού Μεγαλειότητος Βασίλισσας της Αγγλίας η Κατρίν Ντενέβ επιβεβαιώνει με συνοπτικές διαδικασίες τη θέση της στο γαλλικό σινεμά.

Η τρισδιάστατη ταινία αναμένεται στις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2012 ενώ η επίσημη υπόθεση της (για όσους δεν θυμούνται το κόμικ) αφορά ένα χωριό στη Βρετανία, όπου αντιστέκεται στον Ιούλιο Καίσαρα, αλλά για να το καταφέρει πρέπει να βρει μαζικό ζωμό από τους συγγενείς Γαλάτες!

Δείτε παρακάτω την αφίσα της ταινίας και μια σειρά από φωτογραφίες και διαβάστε περισσότερα για τους «καλούς τρόπους» του Οβελίξ - Ζεράρ Ντεπαρντιέπριν αναφώνησετε πως «Είναι τρελοί αυτοί οι Βρετανοί»!