Buzz

«Υπάρχει πολύ φως γύρω σας»: Τρέιλερ για τον «Ανθρωπο του Θεού» της Γελένα Πόποβιτς με τον Αρη Σερβετάλη

στα 10

Πρώτες εικόνες από την ταινία της Γελένα Πόποβιτς που γυρίστηκε στην Ελλάδα με τον Αρη Σερβετάλη στο ρόλο του Αγίου Νεκταρίου.

Flix Team
«Υπάρχει πολύ φως γύρω σας»: Τρέιλερ για τον «Ανθρωπο του Θεού» της Γελένα Πόποβιτς με τον Αρη Σερβετάλη

Η ταινία της Γελένα Πόποβιτς για τον Αγιο Νεκτάριο με τίτλο «Ο Ανθρωπος του Θεού» που γυρίστηκε στην Ελλάδα με πρωταγωνιστή τον Αρη Σερβετάλη ήταν προγραμματισμένη να βγει στις αίθουσες το φθινόπωρο του 2020, με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από τον θάνατό του Αγίου Νεκταρίου.

Η πανδημία καθυστέρησε την έξοδό της, που αναμένεται μέσα στο 2021.

Δείτε εδώ το τρέιλερ του «Ανθρώπου του Θεού»:


Στο ρόλο του Αγίου Νεκταρίου βρίσκουμε τον Αρη Σερβετάλη, ενώ μαζί του παίζουν ο Μίκι Ρουρκ και ο Ρώσος ηθοποιός Αλεξάντερ Πετρόφ και η Μαρθίλια Σβάρνα. Από την Ελλάδα συμμετέχουν οι Χρήστος Λούλης, Καριοφυλλιά Καραμπέτη, Νικήτας Τσακίρογλου, Γιάννης Στάνκογλου, Τάνια Τρύπη, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Γιάννης Αναστασάκης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Βασίλη Κουκαλάνι, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Μιχάλης Μητρούσης, Κίττυ Παιταζόγλου, Μιχάλης Οικονόμου, Τόνια Σωτηροπούλου, Κορίνα Άννα Γουγούλη, Μάνος Γαβράς, Σαράντος Γεωγλερής, Παναγιώτης Μαρίνος. 


man of god shooting

man of god shooting

Ανθρωπος του Θεού | Παραγωγή: Simeon Entertainment, View Master Films | Παραγωγή - σε συνεργασία με: Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, Ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος o Γραικός, Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, Eurogroup Ltd | Mε την υποστήριξη των:  Deep Dream, Ingenuity-FO, NP Ασφαλιστική, Ασφάλειαι Μινέττα, ΕΚΟΜΕ (Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας)  | Τις διεθνείς πωλήσεις της ταινίας έχει αναλάβει η Pinnacle Peak Pictures (previously known as Pure Flix/Quality Flix) | Στην Ελλάδα η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους το 2021 σε διανομή Feelgood Entertainment

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα και διαβάστε περισσότερα εδώ για την ταινία:

man of god shooting

man of god shooting

man of god shooting

Διαβάστε ακόμη: Ο Αρης Σερβετάλης είναι ο Αγιος Νεκτάριος στο «Man of God»

Ο Ανθρωπος του Θεού Πόστερ 607