Buzz

«Man is not an animal...»: δείτε το νέο trailer του «The Master»!

στα 10

Λίγες μόνο ημέρες πριν την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, το «Τhe Master» του Πολ Τόμας Αντερσον μας δείχνει ένα τελευταίο επίσημο trailer για να μας ξεσηκώσει ακόμα περισσότερο! Δείτε το στο flix!

«Man is not an animal...»: δείτε το νέο trailer του «The Master»!

Είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο μεγάλες ταινίες της χρονιάς που ξεκινά και μία από τις πρεμιέρες του 69ου Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ της Βενετίας που ανυπομονούμε να δούμε!

Το «The Master» του Πολ Τόμας Αντερσον έχει κερδίσει το buzz οσκαρικού φιλμ, πριν ακόμα κάνει την πρώτη του προβολή.

Σε μυστικές πρεμιέρες και δοκιμαστικά, απλό κοινό και επαγγελματίες κριτικοί παραληρούν: πρόκειται για κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί στο σινεμά, συμφωνούν όλοι.

Σήμερα ένα τρίτο trailer ανάβει ακόμα περισσότερο τα αίματα. Ο Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, ως Δρ. Λάνκαστερ Ντοντ, «συγγραφέας, γιατρός, πυρηνικός φυσικός, θεωρητικός φιλόσοφος και πάνω απ’ όλα άνδρας», συλλαμβάνει κι εξελίσσει μια φιλοσοφική θεωρία – μεθοδολογία – θρησκεία, προσηλυτίζοντας με το λέγειν του τους ανθρώπους που περιφέρονται χωρίς σκοπό και κίνητρο στη μεταπολεμική Αμερική. «Ο άνθρωπος δεν είναι ζώο. Δεν ανήκουμε στο ζωϊκό βασίλειο...»

Από την άλλη, ο Χοακίν Φίνιξ, ως Φρέντι Κουέλ, αλκοολικός, απελπισμένος, τυχοδιώκτης, ψάχνει για δουλειά και για νόημα στη ζωή του. Στο trailer χτυπάει ρυθμικά κι εφιαλτικά τις γροθιές του - στο τραπέζι, στο παράθυρο, στο κενό.

Τι θέλει να μας πει ο master Αντερσον για τους χαμένους ανθρώπους, τις χαμένες κοινωνίες και τους τσαρλατάνους που βρέθηκαν σε περιόδους-κλειδιά για να παρασύρουν τις μάζες σε φασιστικές κάστες;

Σας είπαμε ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο;

Διαβάστε τα πάντα που έχει δημοσιεύσει το Flix για το «The Master».