Buzz

«Magic in the Moonlight»: νέες φωτογραφίες για το ρετρό, τζαζ ρομάντζο του Γούντι Αλεν

στα 10

Στις 28 Αυγούστου έρχεται η νέα ταινία του Γούντι για να κάνει ποδαρικό στην γλυκόπικρη μελαγχολία του τέλους του καλοκαιριού. Μέχρι τότε, απολαύστε μερικές φωτογραφίες που μας βάζουν στο κλίμα.

«Magic in the Moonlight»: νέες φωτογραφίες για το ρετρό, τζαζ ρομάντζο του Γούντι Αλεν

Κλικάρετε εδώ για να δείτε, αν είστε σίγουροι ότι θέλετε, 6 clips από το «Magic in the Moonlight». Διαφορετικά, περιμένετε ολόκληρη την ταινία στις 28 Αυγούστου στις αίθουσες από την Odeon.

Ρετρό, νοσταλγικά ρομαντική, ποτισμένη από τζαζ μουσικές, την ομορφιά της Νότιας Γαλλίας, τη βραχνάδα στη φωνή της Εμα Στόουν και τη βρετανική γοητεία του Κολιν Φερθ, η νέα κομεντί εποχής του Γούντι Αλεν «Magic in the Moonlight» θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Ιουλίου στην Αμερική, και στις 28 Αυγούστου και στην Ελλάδα - ένα χρόνο μετά το θρίαμβο της «Θλιμμένης Τζάσμιν».

Η υπόθεση μας μεταφέρει στη Γαλλική Ριβιέρα της δεκαετίας του 30, όπου ένας Βρετανός καλείται να βοηθήσει στην αποκάλυψη μιας πιθανής απάτης. Προσωπικά κι επαγγελματικά μπερδέματα ακολουθούν. Με φόντο μια σειρά από ακριβές βίλες της Κυανής Ακτής, σνομπ αστούς και jazz κλαμπς, ο Γούντι Αλεν υφαίνει μία νέα σάτιρα αντιηρώων, που δεν απέχουν πολύ από τον σημερινό ξεπεσμό.

Μετά το trailer που μας έδωσε την πρώτη εικόνα κι ένα, μάλλον ατυχές λόγω κακού photoshop, πρώτο πόστερ σήμερα έχουμε μερικές ακόμα φωτογραφίες που υπόσχονται να μας βάλουν στο κλίμα της ταινίας.

Χαζέψτε φεγγαράδα...

1

2

3

4

5

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2


Διαβάστε ακόμη: