Buzz

Πρώτες φωτογραφίες από το «Maestro» του Μπράντλεϊ Κούπερ

στα 10

Το Netflix κυκλοφόρησε τις πρώτες φωτογραφίες από την ταινία με έναν αγνώριστο Μπράντλεϊ Κούπερ αλλά και μια πανέμορφη Κάρεϊ Μάλιγκαν.

Πρώτες φωτογραφίες από το «Maestro» του Μπράντλεϊ Κούπερ

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ επιστρέφει στην σκηνοθεσία μετά το «Ενα Αστέρι Γεννιέται» για να γυρίσει την κινηματογραφική βιογραφία του Λέοναρντ Μπερνστάιν, του θρυλικού συνθέτη του «West Side Story» με τον ίδιο και στον πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά και στη συγγραφή του σεναρίου μαζί με τον βραβευμένο με Οσκαρ σεναριογράφο Τζος Σίνγκερ («Spotlight», «The Post», «First Man»), για λογαριασμό του Netflix.

Η ταινία θα αφηγείται 30 χρόνια ταραχώδους ζωής και θρυλικής καριέρας του οσκαρικού συνθέτη και θα εστιάζει στο γάμο του με την Φελίσια Moντελέγκρε και μπορεί ο τίτλος της μπορεί, από τότε, να άλλαξε από «Bernstein» σε «Maestro», ο Κούπερ βρήκε την συμπρωταγωνίστριά του στο πρόσωπο της Κάρεϊ Μάλιγκαν, η οποία θα παίξει τον ρόλο της γυναίκας του Μπερνστάιν, Μοντελέγκρε.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και το Netflix μας δείχνει τις πρώτες φωτογραφίες από την ταινία με έναν αγνώριστο Μπράντλεϊ Κούπερ αλλά και μια πανέμορφη Κάρεϊ Μάλιγκαν.

Διαβάστε ακόμα: Ο Μπράντλεϊ Κούπερ βρήκε τη μούσα για τον «Maestro» του στο πρόσωπο της Κάρεϊ Μάλιγκαν

maestro

Την παραγωγή της ταινίας υπογράφει ο Μάρτιν Σκορσέζε, μαζί με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ (λόγω «West Side Story»;) και ο Τοντ Φίλιπς («Joker»), ενώ ο Κούπερ διεκδίκησε και εξασφάλισε τα δικαιώματα της ιστορίας από τους κληρονόμους του Μπερνστάιν(Bernstein Estate) και στο πρότζεκτ συνεργάζονται, εδώ και δύο χρόνια, και τα παιδιά του συνθέτη - Τζέιμι, Αλεξάντερ και Νίνα.

H ταινία μέχρι στιγμής δεν έχει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά δεν θα μας φανεί περίεργο εάν το Netflix την κρατήσει για το 2023 η οποία σίγουρα θα παίξει σε αρκετές κατηγορίες στα Οσκαρ. Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω.

maestro

maestro

maestro