Buzz

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ βρήκε τη μούσα για τον «Maestro» του στο πρόσωπο της Κάρεϊ Μάλιγκαν

στα 10

Η Μάλιγκαν θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Κούπερ στη νέα του ταινία ως την γυναίκα του οσκαρικού συνθέτη Λέοναρντ Μπερνστάιν, Φελίσια Moντελέγκρε.

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ βρήκε τη μούσα για τον «Maestro» του στο πρόσωπο της Κάρεϊ Μάλιγκαν

Από τότε που ο Μπράντλεϊ Κούπερ ανακοίνωσε πως το επόμενο του σκηνοθετικό του πρότζεκτ θα είναι η κινηματογραφική βιογραφία του Λέοναρντ Μπερνστάιν, του θρυλικού συνθέτη του «West Side Story» με τον ίδιο στον πρωταγωνιστικό ρόλο, στη σκηνοθεσία, αλλά και στη συγγραφή του σεναρίου μαζί με τον βραβευμένο με Οσκαρ σεναριογράφο Τζος Σίνγκερ («Spotlight», «The Post», «First Man»), για λογαριασμό του Netflix, όλοι περιμέναμε να μάθουμε όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες για την ταινία.

Η ταινία θα αφηγείται 30 χρόνια ταραχώδους ζωής και θρυλικής καριέρας του οσκαρικού συνθέτη και θα εστιάζει στο γάμο του με την Φελίσια Moντελέγκρε και μπορεί ο τίτλος της μπορεί, από τότε, να άλλαξε από «Bernstein» σε «Maestro», ο Κούπερ δεν έπαψε να ψάχνει την συμπρωταγωνίστριά του. Και απ' ότι φαίνεται τη βρήκε στο πρόσωπο της Κάρεϊ Μάλιγκαν η οποία θα παίξει τον ρόλο της γυναίκας του Μπερνστάιν, Μοντελέγκρε.

Διαβάστε ακόμα: Netflix: Δεν παίζετε τις ταινίες μας, θα αγοράσουμε κινηματογράφους!

Bradley Cooper Netflix 607

«Η Κάρεϊ με εντυπωσίασε από τότε που την είδα στην σκηνή πριν από πολλά χρόνια και από τότε δεν έχω χάσει ούτε μια της παράσταση. Είμαι ευγνώμων που θα συνεργαστώ με ένα τέτοιο τεράστιο ταλέντο, αλλά και με ένα τόσο καλό άνθρωπο όπως είναι η Κάρεϊ», δήλωσε ο Κούπερ.

Την παραγωγή της ταινίας υπογράφει ο Μάρτιν Σκορσέζε, μαζί με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ (λόγω «West Side Story»;) και ο Τοντ Φίλιπς («Joker»), ενώ ο Κούπερ διεκδίκησε και εξασφάλισε τα δικαιώματα της ιστορίας από τους κληρονόμους του Μπερνστάιν(Bernstein Estate) και στο πρότζεκτ συνεργάζονται, εδώ και δύο χρόνια, και τα παιδιά του συνθέτη - Τζέιμι, Αλεξάντερ και Νίνα. Η ταινία, αν όλα πάνε καλά, θα ξεκινήσει τα γυρίσματά της την άνοιξη του 2021 και ίσως την δούμε και στα Οσκαρ του 2022.

Διαβάστε ακόμα: Ο Μπράντλεϊ Κούπερ πρωταγωνιστεή στη νέα ταινία του Πολ Τόμας Αντερσον