Buzz

«Made In Milan»: δείτε όσο προλαβαίνετε το σπάνιο ντοκιμαντέρ του Μάρτιν Σκορσέζε για τον Τζόρτζιο Αρμάνι!

στα 10

To 1990 o Μάρτιν Σκορσέζε γυρίζει ένα ντοκιμαντέρ για το έργο του διάσημου μόδιστρου Τζόρτζιο Αρμάνι. Δεν κυκλοφορεί πλέον πουθενά. Πριν το κόψει η αστυνομία δικαιωμάτων και το κατεβάσουν από το vimeo, δείτε το όλο στο Flix!

«Made In Milan»: δείτε όσο προλαβαίνετε το σπάνιο ντοκιμαντέρ του Μάρτιν Σκορσέζε για τον Τζόρτζιο Αρμάνι!
Η φιλία και συνεργασία των δύο αντρών κρατά ακόμα: η εταιρεία του Αρμάνι είναι από τους μεγαλύτερους χρηματοδότες του World Cinema Foundation, του πρότζεκτ ζωής του Σκορσέζε για την εύρεση κι αποκατάσταση χαμένων ταινιών

Το «Made In Milan» κυκλοφόρησε 23 χρόνια πριν. Οταν ο Αρμάνι ήταν στο απόγειο της δόξας του, έντυνε τις μεγάλες σταρ του Χόλιγουντ, μονοπωλούσε στα κόκκινα χαλιά των Καννών και των Οσκαρ και είχε εισάγει στην mainstream καθημερινότητα μας τις φιγούρες των πρώτων σούπερ μόντελς - Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Ευαγγελίστα, Ναόμι Κάμπελ, Κρίστι Τέρλινγκτον.

Ο Μάρτιν Σκορσέζε είχε επιχειρήσει να διεισδύσει το μυαλό του μόδιστρου. Να μάθει τις σκέψεις, τις ιδέες, τις επιρροές του. Την ιστορία της οικογένειάς του και τη σχέση του με την πόλη του Μιλάνου. Αυτό το 20λεπτο ντοκιμαντέρ, θεωρείται πλέον ένα από τα πιο δυσεύρετα έργα του Σκορσέζε, καθώς δεν κυκλοφόρησε ποτέ σε DVD.

Δείτε το, σε 3 μέρη, πριν το κατεβάσουν!

.

.

.

Δείτε κι ένα διαφημιστικό που είχε γυρίσει ο Μάρτιν Σκορσέζε για το ανδρικό άρωμα Armani. Ποια ταινία σας θυμίζει (την ενδυματολογία της οποίας υπέγραφε ο Αρμάνι);


Διαβάστε ακόμη: