Buzz

«Mad Max: Fury Road» - 10 νέες φωτογραφίες μας ξεναγούν στον μεταποκαλυπτικό τρόμο!

στα 10

O Τομ Χάρντι κρέμεται ανάποδα σε υγρό βασανιστήριο. Η Σαρλίζ Θερόν kicks ass γρονθοκοπώντας με ένα χέρι (το άλλο είναι κομμένο). Το δυστοπικό μέλλον του «Mad Max: Fury Road» μοιάζει ζοφερό, αλλά... ανυπομονούμε να σκοτεινιάσει τις οθόνες μας. Δείτε τις νέες φωτογραφίες.

«Mad Max: Fury Road» - 10 νέες φωτογραφίες μας ξεναγούν στον μεταποκαλυπτικό τρόμο!

Ναι, έχετε δίκιο. Συνήθως τα sequels, τα franchises, τα νεκραναστέματα cult ταινιών με την υπόσχεση «bigger», «better», «epic», όλο αυτό το «όπως δεν το έχετε ξαναδεί» καταλήγουν να απογοητεύουν. Χολιγουντιανά αναμασημένα θεάματα, άψυχα, τζάμπα εφετζίδικα, νερόβραστα. Πρέπει να παραδεχτούμε όμως ότι υπάρχουν εξαιρέσεις (βλέπε τριλογία «The Dark Knight»). Και στις εξαιρέσεις ελπίζουμε γιατί οι κινηματογραφικοί μύθοι με τους οποίους μεγαλώσαμε θέλουμε να ζουν αέναα σε μεγάλες οθόνες, να συνεχίζουν να μας ξαφνιάζουν, να μας εντυπωσιάζουν, να μας κόβουν την ανάσα.

Ανυπομονούμε λοιπόν για το «Mad Max: Fury Road», την τέταρτη ταινία της σειράς του Τζορτζ Μίλερ - ένα κινηματογραφικό reboot του sci fi ήρωα που ξεκίνησε ως ιδέα το 2000 αλλά χρειάστηκε 15 χρόνια να υλοποιηθεί- γιατί μοιάζει σεβάσμια θεότρελο, τρομακτικά ευφάνταστο, μεγαλύτερο του κάδρου εξωφρενικό.

Δείτε το «What a day - what a lovely day!» trailer:

.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το πρώτο trailer εδώ

Τι γνωρίζουμε για την υπόθεση;

Βρισκόμαστε σ' ένα μεταποκαλυπτικό μέλλον και σε μία απομακρυσμένη έρημο του κατεστραμμένου μας πλανήτη, με την ανθρωπότητα διαλυμένη. Στοιχειωμένος από το σκληρό παρελθόν του, έχοντας χάσει τη γυναίκα και το παιδί του, ο «Μad Max» έχει επιλέξει να ταξιδεύει και να επιβιώνει ολομόναχος. Ομως στο δρόμο της διαφυγής από τη Wasteland, γνωρίζεται με μία ομάδα ανταρτών που έχουν οδηγό και αρχηγό τη Φουριόσα -ένα δυναμικό, σκληροτράχηλο θηλυκό που θεωρεί ότι αν καταφέρει να διασχίσει την έρημο και να επιστρέψει στο μέρος που μεγάλωσε από παιδί, θα βρει το δρόμο και τα κλειδιά για την επιβίωση της ανθρωπότητας. Οι επαναστάτες έχουν αποδράσει από την τυραννία του «Immortan Joe», έχοντάς κλέψει κάτι που δεν μπορεί να αντικατασταθεί. Οργισμένος, έχει στείλει στο κατόπι τους την αιμοβόρικη φρουρά του - όλες του τις συμμορίες που κυνηγούν λυσσασμένα τους αντάρτες μέσα στην έρημο, στο θανάσιμο Δρόμο του Πολέμου...

Mad Max Empire cover photoO Toμ Χάρντι αναλαμβάνει να αναμετρηθεί με τη φιγούρα του εμβληματικού αντιήρωα

Το «Mad Max: Fury Road» θα κάνει την πρεμιέρα του στις 15 Μαΐου στην Αμερική, όμως από το καλοκαίρι μας δίνει μικρά ψήγματα του τι να περιμένουμε. Σήμερα ξυπνήσαμε μέσα στον μεταποκαλυπτικό τρόμο: 10 νέες φωτογραφίες μας έκαναν να ανυπομονούμε. Ειδικά αυτή που η Σαρλίζ Θερόν γρονθοκοπεί με το ένα χέρι κομμένο, ο Τόμας Χάρντι κρέμεται ανάποδα σ' ένα υγρό βασανιστήριο, ή εκείνη που αποκαλύπτεται το χαραγμένο στο στέρνο πολύπλοκο τατού του Νίκολας Χουλτ.

Απολαύστε τις αλλά δείτε ακόμα περισσότερες εδώ: «Mad Max: Fury Road»: επιτέλους, αποκάλυψη τώρα!

Mad Max photo2 607

Mad Max photo 11 607

Mad Max photo3 607

Mad Max photo4 607

Mad Max photo5 607

Mad Max photo6 607

Mad Max photo7 607

Mad Max photo8 607

Mad Max photo9 607

Mad Max photo10 607

Περισσότερο «Mad Max: Fury Road»: