Buzz

Μάικλ Φασμπέντερ, Μαριόν Κοτιγιάρ βουτηγμένοι στο αίμα: Δείτε το πρώτο τρέιλερ του «Macbeth»

στα 10

Hail Macbeth σ' αυτή, τη νέα κινηματογραφική εκδοχή του Σεξπιρικού, διψασμένου για εξουσία, βυθισμένου στις τύψεις Σκωτσέζου Βασιλιά.

Μάικλ Φασμπέντερ, Μαριόν Κοτιγιάρ βουτηγμένοι στο αίμα: Δείτε το πρώτο τρέιλερ του «Macbeth»

O Μάικλ Φασμπέντερ και η Μαρίον Κοτιγιάρ πρωταγωνιστούν σε αυτήν την ανάγνωση ενός από τα πιο διάσημα έργα του Σέξπιρ, από τον Αυστραλό Τζάστιν Κερζέλ. Εχοντας το εξαιρετικό (κι εξαιρετικά σκληρό) «Snowtown» στο ενεργητικό του, ο Κερζέλ έμοιαζε εξαρχής ιδανικός γι αυτή τη βίαιη ιστορία ενός άντρα με υψηλές φιλοδοξίες κι απόλυτο πάθος να τις κατακτήσει, στη Σκωτία του 11ου αιώνα. Μόνο που αυτό το τυφλό του πάθος θα γίνει και η αιτία της πτώσης του, σε ένα σκληρό δράμα που παραμένει ακόμη το ίδιο έντονο σήμερα, όσο και τις μέρες που γράφτηκε.

Ο «Μάκβεθ», με τον Μάικλ Φασμπέντερ και τη Μαριόν Κοτιγιάρ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, έκανε την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ Καννών με ανάμεικτες αντιδράσεις. Δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ της ταινίας, που μόλις κυκλοφόρησε και θα καταλάβετε αμέσως τη σκοτεινή, μεταφυσική, βαριά και κλασική προσέγγιση του έργου, όπως το είδε ο Τζάστιν Κερζέλ. Μαζί θα νιώσετε και την εκτυφλωτική γοητεία του κεντρικού ζευγαριού.

Διαβάστε ακόμη: