Buzz

«Δεν έχετε καταλάβει, αυτή είναι η ιστορία της μητέρας μου...» Η κόρη της Λουσίλ Μπολ υπερασπίζεται τη Νικόλ Κίντμαν

στα 10

Η 69χρονη Λούσι Αρνάζ βάζει τα πράγματα στη θέση τους...

«Δεν έχετε καταλάβει, αυτή είναι η ιστορία της μητέρας μου...» Η κόρη της Λουσίλ Μπολ υπερασπίζεται τη Νικόλ Κίντμαν

Πριν μόλις μια εβδομάδα ανακοινώθηκε ότι ξεκινά προετοιμασία το «Being the Ricardos» σε σκηνοθεσία Ααρον Σόρκιν, μια βιογραφική ταινία για τη Λουσίλ Μπολ και τον Ντέσι Αρνάζ, τους οποίους, στην ταινία, θα υποδυθούν η Νικόλ Κίντμαν και ο Χαβιέρ Μπαρδέμ. Κι αμέσως ξέσπασε η... δημόσια κατακραυγή, δηλαδή η «οργή» στα social media, γιατί επιλέχθηκε η Κίντμαν και όχι η Ντέμπρα Μέσινγκ που τόσο διασκεδαστικά είχε ενσαρκώσει τη Λούσι σ' ένα επεισόδιο του «Will & Grace».

Διαβάστε περισσότερα για την ταινία: «I Love Lucy» με Νικόλ Κίντμαν και Χαβιέρ Μπαρδέμ

I love lucy 607

Για να κατευνάσει τα πλήθη και να πει και δυο αληθινές κουβέντες, η κόρη του ζευγαριού, η 69χρονη Λούσι Αρνάζ, αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα βίντεο στο facebook (μπορείτε να το δείτε ολόκληρο εδώ). «Γίνεται μεγάλη συζήτηση για τη Νικόλ Κίντμαν, ο κόσμος λέει ότι έπρεπε να είναι η Ντέμπρα Μέσινγκ... Δεν ξέρω, αλλά να τι θα πρέπει να κατανοήσετε,» λέει η Αρνάζ. «Δεν κάνουμε ένα ριμέικ του "I Love Lucy". Κανείς δεν χρειάζεται να υποδυθεί τη Λούσι Ρικάρντο και να κάνει όλες τις σαχλαμάρες της σειράς. Είναι η ιστορία της Λουσίλ Μπολ, της μητέρας μου - όχι της Λούσι Ρικάρντο - και του συζύγου της, του Ντέσι Αρνάζ, του μπαμπά μου - όχι του Ρίκι Ρικάρντο.»

Lucille Ball Desi Arnez

Και η Αρνάζ εξηγεί ακόμα περισσότερο: «Αυτή θα είναι η ιστορία των δυο τους και του πώς γνωρίστηκαν, τι λειτούργησε με τη σειρά και τι όχι, για τη σχέση τους, τον έρωτά τους. Θα περιέχει στοιχεία από το "I Love Lucy", μάλιστα ο Ααρον Σόρκιν επέλεξε η ιστορία να εκτυλίσσεται στο σετ της σειράς, μέσα σε μια εβδομάδα πρόβας και γυρίσματος του σόου, παρακολουθώντας κι ό,τι άλλο συμβαίνει μέσα σ' αυτό το διάστημα.» Το «Being the Ricardos», ανεξαρτήτως lovers και haters, θα ξεκινήσει τα γυρίσματά του μόλις η πανδημία το επιτρέψει.