Buzz

O Λούκα Γκουαντανίνο θα σκηνοθετήσει ταινία βασισμένη στην ιστορία του ζιγκολό Σκότι Μπάουερς

στα 10

Βασισμένη στο ντοκιμαντέρ «Scotty and the Secret History of Hollywood» του Ματ Τιρνόερ, η ταινία θα είναι σε σενάριο των Σεθ Ρόγκεν και Εβαν Γκόλντμπεργκ για λογαριασμό της Fox Searchlight.

O Λούκα Γκουαντανίνο θα σκηνοθετήσει ταινία βασισμένη στην ιστορία του ζιγκολό Σκότι Μπάουερς

Από ό,τι φαίνεται ο σκηνοθέτης Λούκα Γκουαντανίνο σκοπεύει να κρατήσει το πρόγραμμά του γεμάτο, τουλάχιστον για τα επόμενα χρόνια. Οχι μόνο έχει αναλάβει να σκηνοθετήσει το σίκουελ του «Να με Φωνάζεις με τ' Ονομά Σου», με τίτλο «Ελα να Με Βρεις», καθώς και να μεταφέρει το μυθιστόρημα του Γουίλιαμ Γκόλντινγκ «Lord of the Flies» ξανά στη μεγάλη οθόνη, αλλά και θα κυκλοφορήσει μια σειρά για το HBO με τίτλο «We Are Who We Are», και ετοιμάζει το ριμέικ του «Σημαδεμένου» σε σενάριο τον αδερφών Κοέν.

Μέσα σε όλα αυτά πρoσέθεσε πρόσφατα το να σκηνοθετήσει τη δραματοποιημένη κινηματογραφική μεταφορά του ντοκιμαντέρ «Scotty and the Secret History of Hollywood» του Ματ Τιρνόερ, σε σενάριο μάλιστα που θα γράψουν οι Σεθ Ρόγκεν και Εβαν Γκόλντμπεργκ για λογαριασμό της Fox Searchlight.

Διαβάστε ακόμα: O Λούκα Γκουαντανίνο χαρακτηρίζει τον «Σημαδεμένο» του ως μια ταινία «επίκαιρη»

scott bowers 607

scott bowers 607

Το ντοκιμαντέρ, το οποίο κυκλοφόρησε το 2017 και βασίζεται στο βιβλίο του Σκότι Μπάουερς «Full Service» του 2012, επικεντρώνεται στον ίδιο τον Μπάουερς ο οποίος, από τη δεκαετία του '40 μέχρι και τα τέλη των '80s, εργαζόταν ως ένας αμφιφυλόφιλος ζιγκολό και συντόνιζε ραντεβού και κρυφές συναντήσεις για τους διάσημους γκέι του Χόλιγουντ. Οπως έγραψε στο βιβλίο του, αλλά και στο ντοκιμαντέρ, o Μπάουερς είχε την «έδρα» του στο πίσω μέρος του βενζινάδικού του, το οποίο βρισκόταν στο κέντρο του Χόλιγουντ, και πλέον θεωρείται ένα πρότυπο υπεράσπισης της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας στο Χόλιγουντ αλλά και στην κινηματογραφική βιομηχανία.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν νέα για το καστ αλλά ούτε κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας. Πρόσφατα στη σειρά του Netflix «Hollywood» του Ράιαν Μέρφι, ο Ντίλαν ΜακΝτέρμοτ έπαιζε τον ρόλο του Ερνι Γουέστ, ο οποίος λειτουργούσε ένα τέτοιο γραφείο με άντρες ζιγκολό στο πίσω μέρος του βενζινάδικού του, αποτίοντας έτσι τον δικό του φόρο τιμής στον Μπάουερς.

scott bowers 607