Buzz

Lovelace: πρώτη εικόνα από τη βιογραφία της Λίντα Λάβλεϊς

στα 10

«Lovelace» εναντίον «Inferno»! Οι κόντρες για τις δύο κινηματογραφικές βιογραφίες που ετοιμάζονται παράλληλα για την σούπερ σταρ της πορνοβιομηχανίας των 70ς, Λίντα Λάβλεϊς, συνεχίζονται με την παραγωγή του «Lovelace» να μας στέλνει την πρώτη της φωτογραφία! (Οχι, δεν είναι γυμνή)

Lovelace: πρώτη εικόνα από τη βιογραφία της Λίντα Λάβλεϊς

Οχι μία, αλλά δυο κινηματογραφικές βιογραφίες για την Λίντα «Βαθύ Λαρύγγι» Λάβλεϊς. Από την μία το «Inferno» (για το οποίο είχε υπογράψει και μετά από τις περιπέτειες της απολυθεί η Λίντσεϊ Λόχαν) και από την άλλη το «Lovelace» με την Αμάντα Σίφριντ στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το «Lovelace», βασισμένο στη βιογραφία της Λίντα Λάβλεϊς, «The Complete Linda Lovelace», σε σενάριο Γ. Μέριτ Τζόνσον (του τηλεοπτικού «In Treatment») και σκηνοθεσία των Ρομπ Επσταϊν και Τζέφρι Φρίντμαν («Howl», «The Times of Harvey Milk»), έχει κι ένα αξιοπρόσεχτο καστ: Σάρον Στόουν, Πίτερ Σάρσγκαρντ, Γουες Μπέντλεϊ, Χανκ Αζάρια, Κρις Νοθ, Τζέιμς Φράνκο, Ντέμι Μουρ, Χιου Χέφνερ (οι τρεις τελευταίοι σε cameo εμφανίσεις).

Και σήμερα έχουμε την πρώτη εικόνα από την ταινία, με το πρωταγωνιστικό ζευγάρι των Σίφριντ και Σάρσγκαρντ (ο οποίος ερμηνεύει το ρόλο του συζύγου της Λόβλεϊς, φωτογράφου Τσακ Τρέινορ) να ποζάρει χαιρέκακα στον ανταγωνισμό.

Το «Inferno», ενώ είχε ανακοινωθεί πρώτο, δεν έχει αρχίσει ακόμα γυρίσματα. Ισως γιατί μετά τις περιπέτειες της αρχικής του πρωταγωνίστριας, Λίντσεϊ Λόχαν, με τη δικαιοσύνη, άργησε πολύ να βρει αντικαταστάτρια. Μέχρι που πριν από λίγο καιρό υπέγραψε για το «Inferno» η Μάλιν Ακερμαν και μαζί της ήρθε και ο Ματ Ντίλον για τον συμπρωταγωνιστικό ρόλο. Το σενάριο της δεύτερης αυτής ταινίας βασίζεται κι αυτό σε βιογραφία - όχι την επίσημη, αλλά την αυτοβιογραφία!- της Λάβλεϊς που έφερε τον τίτλο «Ordeal», ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Μάθιου Γουάιλντερ .

Καμία από τις δύο ταινίες δεν έχει ανακοινώσει ημερομηνία πρεμιέρας, αλλά ένα είναι σίγουρο: τρέχουν για να προλάβουν η μία την άλλη!

Εσείς σε ποια θα ποντάρατε;