Buzz

Η Αμάντα Σάιφριντ απέχει μόλις 4 ίντσες από την ευτυχία!

στα 10

Η νέα κινηματογραφική βιογραφία της Λίντα Λάβλεϊς είναι στα σκαριά και η Αμάντα Σάιφριντ ετοιμάζεται για μια βαθειά ερμηνεία.

Η Αμάντα Σάιφριντ απέχει μόλις 4 ίντσες από την ευτυχία!
Λίντα Λάβλεϊς, Αμάντα Σάιφριντ

Βασισμένη στη βιογραφία της Λίντα Λάβλεϊς, «The Complete Linda Lovelace», η ταινία που θα καταγράψει (ξανά) την ιστορία της σούπερ πορνοστάρ, πρωταγωνίστριας στο «Βαθύ Λαρύγγι» μοιάζει να παίρνει το πρώτο φως. Και το ρόλο της Λάβλεϊς θα ενσαρκώσει η Αμάντα Σάιφριντ, που μπορεί κινηματογραφικά να διατηρεί μια ολοκάθαρη εικόνα, όσοι όμως έχουν δει το τηλεοπτικό «Big Love» γνωρίζουν ότι είναι ικανή για πολλά...

Το βιβλίο του Ερικ Ντάνβιλ διασκεύασε σε σενάριο ο Γ. Μέριτ Τζόνσον, της φήμης του «In Treatment», σε συνεργασία με τον Αντι Μπέλιν, σεναριογράφο του «Trust» του Ντέιβιντ Σουίμερ. Τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι Ρομπ Επστάιν και Τζέφρι Φρίντμαν, με πιο πρόσφατη δουλειά το «Howl» με τον Τζέιμς Φράνκο, οι οποίοι όμως στο παρελθόν έχουν σκηνοθετήσει το πολυβραβευμένο ντοκιμαντέρ «The Times of Harvey Milk» και το «Celluloid Closet», έχουν δηλαδή αποδείξει και με το παραπάνω ότι είναι ικανοί ν’ αποδώσουν ολόκληρη τη διάσταση πραγματικών, σύνθετων προσώπων και καταστάσεων.

Η ταινία θα ονομάζεται «Lovelace» και θα ξεκινήσει γυρίσματα τον Ιανουάριο, σε μια προσπάθεια της παραγωγής να προλάβει την ανταγωνιστική βιογραφία της Λίντα Λάβλεϊς που έχει ανακοινώσει ο Μάθιου Γουάιλντερ με πρωταγωνίστρια τη Μέιλιν Ακερμαν του «Watchmen». Στο πλευρό της Αμάντα Σάιφριντ, στο ρόλο του συζύγου της, φωτογράφου Τσακ Τρέινορ, ενδέχεται να σταθεί ο Πίτερ Σάρσγκααρντ.

Να θυμήσουμε – ξεχνιούνται αυτά; - ότι η Λίντα Λάβλεϊς έγινε διάσημη στα 23 της, το 1972, όταν πρωταγωνίστησε στο «Deep Troat», το «Βαθύ Λαρύγγι», το πορνό που έμεινε στην ιστορία ως η πιο mainstream ταινία ενηλίκων αλλά και ως η πιο προσοδοφόρα ανεξάρτητη ταινία οποιουδήποτε είδους, όλων των εποχών. Η Λίντα Λάβλεϊς, χρόνια αργότερα, αποκήρυξε και την ταινία και τη συνολική της καριέρα στην πορνοβιομηχανία, λέγοντας ότι την εξανάγκασε να συμμετάσχει ο βίαιος σύζυγος και μάνατζέρ της, Τσακ Τρέινορ. Η Λάβλεϊς τραυματίστηκε θανάσιμα σε αυτοκινητικό δυστύχημα το 2002 και πέθανε στην ηλικία των 53.

Η Αμάντα Σάιφριντ, που πρόσφατα είδαμε στην «Κοκκινοσκουφίτσα», αυτόν τον καιρό πρωταγωνιστεί δίπλα στον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ στο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας «In Time».