Buzz

«In Time»: ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ παρουσιάζει την ταινία που ανατινάζει το χρόνο!

στα 10

Στην πρώτη του εμφάνιση στην Comic-Con, ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ δεν άκουσε τους φαν να ουρλιάζουν γιατί απλά... τον είδαν μπροστά τους. Αλλά επειδή ενθουσιάστηκαν με το «In Time», τη νέα sci-fi ταινία του Αντριου Νίκολ. Δείτε το extended trailer και τις πρώτες φωτογραφίες!

«In Time»: ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ παρουσιάζει την ταινία που ανατινάζει το χρόνο!

«Αυτή η ταινία είναι το παιδί του Gattaca» είπε ο Νίκολ, ένας σεναριογράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά το είδος της φαντασίας (σενάριο, σκηνοθεσία του «Gattaca, σενάριο στο «Truman Show»). Και ήξερε που μιλούσε γιατί το κοινό του Comic-Con, όπου επέλεξε να δείξει το extended trailer της ταινίας (έχοντας στο πλάι του τους πρωταγωνιστές του,Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και Αμάντα Σίφριντ), γνωρίζει επίσης πολύ καλά το είδος της φαντασίας.

Και δεν τους απογοήτευσε. Με σφυρίγματα και χειροκροτήματα ενθουσιασμού προβλήθηκε το footage του «In Time», ενός θρίλερ που μας προσγειώνει σε μία φουτουριστική πραγματικότητα όπου ο χρόνος είναι χρήμα. Κυριολεκτικά!

Ο χρόνος μετράει ανταλλακτικά και ο άνθρωπος μπορεί να ζει για πάντα - αρκεί να τον κλέβει από τον συνάνθρωπό του. Τα εγκλήματα πλέον δεν γίνονται για χρήματα, αλλά για να ανεβάσουν τους αριθμούς μιας μπάρας που τρέχει στον καρπό σου και σε κρατάει αθάνατο. Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ ερμηνεύει έναν αντιήρωα με λίγα χρόνια ζωής (οπότε και αναλογικά «φτωχό») ο οποίος παλεύει να επιζήσει στο γκέτο του, μέρα με την μέρα. Μόνο που η μοίρα τον φέρνει μπροστά σ' έναν απελπισμένο αιωνόβιο... νεαρό, ο οποίος του χαρίζει τα χρόνια του και αυτοκτονεί. Από αυτό το σημείο και μετά όμως, μετακομίζει στα προάστια των προνομιούχων και γίνεται στόχος. Η Αμάντα Σίφριντ, ως κόρη της υψηλής κοινωνίας, θα γίνει όμηρός του στο ανθρωποκυνηγητό που στήνεται εναντίον του...

Εκτός από τους Τίμπερλεϊκ και Σίφριντ, το καστ πλαισιώνουν και οι Κίλιαν Μέρφι («Inception»), ο Βίνσεντ Καρθάιζερ («Mad Men») και η Ολίβια Γουάιλντ («Cowboys and Aliens»).

Δείτε το trailer και χαζέψτε στο gallery τις πρώτες φωτογραφίες και πόστερ της ταινίας.