Industry

Είναι επίσημο: τα γυρίσματα στο Χόλιγουντ, μπορούν να ξεκινήσουν και πάλι

στα 10

Για τους τολμηρούς, ακόμη κι από σήμερα.

Είναι επίσημο: τα γυρίσματα στο Χόλιγουντ, μπορούν να ξεκινήσουν και πάλι

Η περιφέρεια του Λος Αντζελες, έδωσε το πράσινο φως για το ξεκίνημα των γυρισμάτων στα όριά της, δημοσιεύοντας την ίδια στιγμή μια μακροσκελή λίστα από οδηγίες και συστάσεις για τις παραγωγές στις μέρες του κορονοϊού.

Ανάμεσα στα όσα περιλαμβάνει αυτή η λίστα είναι η σύσταση του περιορισμού των ανθρώπων που δουλεύουν στα γυρίσματα στους απολύτως απαραίτητους, την χρήση μασκών φυσικά, στην αποφυγή γυρίσματος σκηνών που απαιτούν μακροχρόνια σωματική επαφή μεταξύ των ηθοποιών και σκηνών πλήθους.

Δείτε ακόμη: Στην Καλιφόρνια, τα σινεμά προτείνεται ν' ανοίξουν με πληρότητα 25%

film shoot 607

Επίσης συστήνεται οι ηθοποιοί να κάνουν οι ίδιοι το μακιγιάζ τους, να είναι όσο το δυνατόν πιο σιωπηλοί εκτός του ρόλου τους για να μην σκορπούν μικροσταγονίδια με την ομιλία, να πλένουν τα χέρια τους πριν από κάθε σκηνή και το φαγητό που οι ηθοποιοί και το συνεργείο τρώνε, θα πρέπει να είναι πακεταρισμενο κι όχι σε μπουφέ.

Ακόμη όμως κι αν επισήμως τα γυρίσματα επιτρέπονται, κανείς δεν περιμένει ότι θα αρχίσουν συστηματικά πριν τα μέσα Ιουλίου. Ενα ιδιαίτερα ακανθώδες ζήτημα πέρα από αυτά του υγειονομικού τομέα, είναι το θέμα της ασφάλισης των νέων παραγωγών, καθώς υπό το φως των νέων δεδομένων οι ασφαλιστικές εταιρείες δεν έχουν ακόμη καταλήξει στο είδος της ασφάλειας που θα προσφέρουν σε μια παραγωγή που δεν μοιάζει ιδιαίτερα απίθανο να διακοπεί λόγω του κορονοϊού.

Δείτε επίσης: Το «The Batman» πήρε το ΟΚ για να συνεχίσει τα γυρίσματά του στη Μεγάλη Βρετανία