Buzz

Οταν η Συντροφιά του Δαχτυλιδιού έκανε reunion στο Zoom

στα 10

20 χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών», η συντροφιά συναντήθηκε ξανά προκαλώντας ανατριχίλες νοσταλγίας σε φανατικούς και μη.

Οταν η Συντροφιά του Δαχτυλιδιού έκανε reunion στο Zoom

Ο Ελάιτζα Γουντ, ο Ορλάντο Μπλουμ, ο Ιαν ΜακΚέλεν, ο Σον Οστιν, ο Μπίλι Μπόιντ, ο Ντόμινικ Μόναχαν, ο Βίγκο Μόρτενσεν, ο Τζον Ρις-Ντέιβις, ο Σον Μπιν, η Λιβ Τάιλερ, ο Χιούγκο Γουίβινγκ, η Μιράντα Οτο, ο Καρλ Ούρμπαν, φυσικά ο Πίτερ Τζάκσον και φυσικά ο Αντι Σέρκις συναντήθηκαν ξανά στη Μέση Γη του Zoom για την ενίσχυση της οργάνωσης No Kid Hungry για την καταπολέμηση της παιδικής πείνας στον πλανήτη.

Το reunion του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών» ήταν και το τελευταίο στη σειρά Reunited Apart που παρουσίασε ο Τζος Γκαντ, φέρνοντας μέσω Zoom κοντά φίλους από τα παλιά, όπως τον Τομ Χανκς και την Ντάριλ Χάνα για το «Splash!», τους ηθοποιούς του «Back to the Future» και το καστ του «The Goonies».

Διαβάστε ακόμη: Μια φορά κι έναν καιρό, ο Πίτερ Τζάκσον είχε απολύσει τον Ράιαν Γκόσλινγκ (κι αυτός είναι ο λόγος!)

lord of the rings reunited

Στα 50 λεπτά που κράτησε η συζήτηση, η χαρά ήταν ολοφάνερη στα πρόσωπα όλων των πρωταγωνιστών της θρυλικής τριλογίας («Η Συντροφιά του Δαχτυλιδιού», 2001, «Οι Δύο Πύργοι», 2002, «Η Επιστροφή του Βασιλιά», 2003), ενώ δεν έλειψαν και μικρές «αποκαλύψεις» για τα γυρίσματα και τις πιο διάσημες στιγμές του ταξιδιού.

Η πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν ο Σον Οστιν άρχισε να απαγγέλει ατάκες από το σενάριο, θέλοντας να ενώσει με μια ευθεία γραμμή το θετικό μήνυμα της τριλογίας με την εποχή της πανδημίας. «Στο τέλος, είναι μόνο μια σκιά που περνάει. Ακόμη και το σκοτάδι περνάει. Μια νέα μέρα πρέπει να ξεκινήσει... Υπάρχει κάποιο καλό σε αυτόν τον κόσμο και αξίζει να αγωνιστείς γι' αυτό.»