Buzz

Η Φιλίπα Μπόγιενς ξεκαθαρίζει κάποια πράγματα για το «Lord of the Rings: The Hunt for Gollum»

στα 10

Η Μπόγιενς δήλωσε πως η νέα του Αντι Σέρκις δεν θα είναι χωρισμένη σε δυο ταινίες, όπως είχε ίσως λανθασμένα αναφερθεί παλιότερα, αλλά επιβεβαίωσε πως θα είναι μια υπέροχη και δυνατή ταινία.

Η Φιλίπα Μπόγιενς ξεκαθαρίζει κάποια πράγματα για το «Lord of the Rings: The Hunt for Gollum»

Οταν ανακοινώθηκε πως ετοιμάζεται μια νέα ταινία «Αρχοντας των Δαχτυλιδιών» με τίτλο «Lord of the Rings: The Hunt for Gollum» σε σκηνοθεσία του Αντι Σέρκις είχε ακουστεί πως θα είναι δυο ταινίες. Μια φήμη που φαίνεται να είχε επιβεβαιώσει και ο Ιαν ΜακΚέλεν σε μια συνεντευξή του, λέγοντας μάλιστα πως ίσως πρωταγωνιστούσε σε αυτές.

Αλλά φαίνεται τελικά πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Σύμφωνα με την σεναριογράφο Φιλίπα Μπόγιενς, η οποία μίλησε πρόσφατα στο Empire, ξεκαθάρισε πως η ταινία με το Γκόλουμ θα είναι μια ταινία αλλά υπάρχουν και μερικές άλλες ταινίες από το σύμπαν του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν οι οποίες ετοιμάζονται. «Μπορώ να σας πω με βεβαιότητα ότι δεν είναι δύο ταινίες! Αυτή ήταν μια πραγματική παρεξήγηση που συνέβη επειδή αρχίσαμε να δουλεύουμε, εννοιολογικά, σε δύο διαφορετικές ταινίες ζωντανής δράσης. Η πρώτη είναι το “The Hunt For Gollum” και μια δεύτερη που δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί», είπε η Μπόγιενς.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ιαν ΜακΚέλεν είναι ανοιχτός στο να επιστέψει ως Γκάνταλφ σε μια νέα ταινία «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών»

gandalf main

Ακόμη και ως μια περιπέτεια, η Μπόγιενς υποσχέθηκε μια μαγευτική ιστορία για την ταινία του Σέρκις. «Είναι μια αρκετά έντονη ιστορία, που πέφτει μετά το πάρτι γενεθλίων του Μπίλμπο και πριν από τα Ορυχεία της Μόρια», εξήγησε, αποκαλύπτοντας ότι ουσιαστικά διαδραματίζεται στα μέσα της «Συντροφιάς των Δαχτυλιδιών». «Είναι ένα συγκεκριμένο κομμάτι μιας υπέροχης ανείπωτης ιστορίας, που λέγεται μέσα από την οπτική γωνία αυτού του απίστευτου πλάσματος».

Γιατί ή πώς παρερμήνευσε ο ΜακΚέλεν αυτό που του είπαν; Φαίνεται ότι και οι δύο ταινίες θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν τον χαρακτήρα του Γκάνταλφ ο οποίος φαίνεται πως, τουλάχιστον, θα εμφανιστεί στο «The Hunt For Gollum».

«Παίζουμε με μια σειρά από ιδέες, αλλά οι περισσότερες από αυτές τις ιδέες περιλαμβάνουν τον Γκάνταλφ. Ετσι ο Γκάνταλφ θα επέστρεφε πιθανώς για δύο ταινίες ζωντανής δράσης», παραδέχτηκε η Μπόγιενς.

Οι δημιουργοί της παλιάς τριλογίας, Πίτερ Τζάκσον, Φιλίπα Μπόγιενς και Φραν Γουόλς, θα συμμετέχουν σε κάθε βήμα της παραγωγής, με την Γουόλς και τον Μπόγιενς να γράφουν το σενάριο (το οποίο βρίσκεται ακόμα στο πολύ αρχικά του στάδια) μαζί με τους Φίμπι Γκίτινς και Αρτι Παπαγεωργίου. Το «Lord of the Rings: The Hunt for Gollum» αναμένεται να βγει στις αίθουσες το 2026.