Buzz

Κερδίστε DVD και Blu-ray του «Αστακού» του Γιώργου Λανθιμου

στα 10

Δείτε ξανά και ξανά τον «Αστακό» του Γιώργου Λάνθιμου, διεκδικώντας δωρεάν DVD και Blu-ray της ταινίας, προσφορά της Feelgood Entertainment.

Flix Team
Κερδίστε DVD και Blu-ray του «Αστακού» του Γιώργου Λανθιμου

Mια αντισυμβατική ιστορία αγάπης, τοποθετημένη σε ένα δυστοπικό, κοντινό μέλλον, όπου όλοι οι μόνοι άνθρωποι, σύμφωνα με τους κανόνες της Πόλης, συλλαμβάνονται και μεταφέρονται στο Ξενοδοχείο. Εκεί είναι υποχρεωμένοι να βρουν έναν ταιριαστό σύντροφο μέσα σε 45 μέρες. Αν αποτύχουν μεταμορφώνονται σε ένα ζώο της επιλογής τους κι απελευθερώνονται στο Δάσος. Ενας απελπισμένος Αντρας το σκάει από το Ξενοδοχείο στο Δάσος εκεί όπου ζουν οι Μοναχικοί κι εκεί ερωτεύεται, ακόμη κι αν αυτό είναι ενάντια στους κανόνες τους.

Συνεχίζοντας τις διαδρομές του στον κόσμο - με πιο πρόσφατη την επικείμενη έξοδό του στην Αμερική - ο «Αστακός» του Γιώργου Λάνθιμου δεν χρειάζεται συστάσεις. Ξεκίνησε την καριέρα του από το Διαγωνιστικό Τμήμα του Φεστιβάλ Καννών (κερδίζοντας το Ειδικό Βραβείο της Επιτροπής), βγήκε στις ευρωπαϊκές αίθουσες, χαιρετίστηκε από την κριτική και επιμένει να σκορπά ισχυρές δόσεις ρομαντισμού στο πέρασμά του.

lobster 607

Η Feelgood Entertainment και το Flix σας χαρίζουν DVD και Blu-ray του «Αστακού». Το μόνο που έχετε να κάνετε για να μπείτε στην κλήρωση είναι να μπείτε στην επίσημη σελίδα του Flix στο Facebook και στο ποστ του διαγωνισμού να κάνετε share, like και να αφήσετε στα σχόλια το ονοματεπωνυμό σας και την προτίμησή σας (αν θέλετε DVD ή Blu-ray). Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα 11 Απριλίου. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν από το Facebook.

The Lobster DVD

Διαβάστε ακόμη: