Φεστιβάλ / Βραβεία

«Lincoln»: μυστική πρεμιέρα του New York Film Festival!

στα 10

Πετάμε για Νέα Υόρκη; Αποκαλύφθηκε η μυστική πρεμιέρα της Δευτέρας του New York Festival: το νεοϋορκέζικο κοινό θα δει πρώτο το «Lincoln» του Στίβεν Σπίλμπεργκ.

«Lincoln»: μυστική πρεμιέρα του New York Film Festival!
Shhhhhh! Είμαι η μυστική προβολή του NYFF!

Με μία απρόβλεπτη κίνηση ματ, το φεστιβάλ της Νέας Υόρκης σκόραρε απέναντι στο αντίζηλο του Λος Αντζελες. Ενώ το τελευταίο είχε καπαρώσει το «Lincoln» του Στίβεν Σπίλμπεργκ ως την ταινία λήξης του, τώρα μαθαίνει ότι η Disney παραχώρησε την πολυαναμενόμενη ταινία για μία προβολή έκπληξη στο New York Film Festival.

Χρησιμοποιώντας το παράθυρο του «working progress» το NYFF προβάλει το πολυαναμενόμενο ιστορικό δράμα του Σπίλμπεργκ, όπως είχε κάνει πέρσι αν θυμάστε και με το «Hugo» του Μάρτιν Σκορσέζε. Ο σκοπός είναι να προκαλέσει θόρυβο γύρω από την πραγματική πρεμιέρα, να φέρει το κοινό αντιμέτωπο με τον δημιουργό, να δημιουργήσει ένα event που θα συζητηθεί (και για αυτό άλλωστε έχει από τώρα διαρρεύσει) και συμφέρει τόσο την ταινία, όσο και το φεστιβάλ που δεν θα μπορούσε αλλιώς να το παίξει. Δεν ξέρουμε βέβαια τι έχουν να πουν οι προγραμματιστές του Λος Αντζελες για αυτό...

Τη Δευτέρα λοιπόν οι Νεοϋορκέζοι, που είδαν και πρώτοι το trailer του «Lincoln» στην καρδιά της πόλης τους, θα δουν και την ταινία. Περιμένουμε εντυπώσεις και κριτικές για να σας τις μεταφέρουμε.

Προς το παρόν αναζητήστε ό,τι έχει γραφτεί για το «Lincoln» εδώ!