Buzz

Νέα στοιχεία, νέα ερωτήματα γύρω από την εξάφάνιση της Λώρα Ντουράντ

στα 10

Ενα νέο βίντεο έρχεται να φωτίσει το μυστήριο γύρω από την πορνοστάρ Λώρα Ντουράντ που εξαφανίστηκε τη δεκαετία του '90, χωρίς να αφήσει ίχνος πίσω της.

Flix Team
Νέα στοιχεία, νέα ερωτήματα γύρω από την εξάφάνιση της Λώρα Ντουράντ

Εν μέσω πανδημίας, ένα μυστηριώδες βίντεο-συρραφή με κάποιες από τις μη ερωτικές σκηνές της πορνοστάρ Λώρα Ντουράντ εμφανίστηκε ξαφνικά στο διαδίκτυο προκαλώντας αναστάτωση και πολλά ερωτηματικά. Το υλικό δημοσιεύτηκε μέσα από ένα φαινομενικά ανενεργό λογαριασμό στο YouTube που φέρεται να ανήκει στη Vertigo Video Illusion, εταιρεία παραγωγής των ταινιών της Λώρα που κήρυξε πτώχευση αμέσως μετά την εξαφάνιση της σταρ.  

Να θυμίσουμε ότι η Λώρα Ντουράντ, μια ηθοποιός ταινιών πορνό που μεσουρανούσε τη δεκαετία του '90, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το προσκήνιο πριν από περίπου 20 χρόνια χωρίς να αφήσει ίχνος πίσω της. 

Σήμερα ένα νέο αινιγματικό βίντεο ανεβασμένο από τον ίδιο λογαριασμό έρχεται να θολώσει ακόμα περισσότερο τα νερά σχετικά με την τύχη της γυναίκας.


Oσο οι έρευνες κλιμακώνονται με σκοπό να βρεθεί ποιος βρίσκεται πίσω από τη νέα αυτή διαδικτυακή επίθεση, τα καυτά ερωτήματα παραμένουν:

Τι κρύβεται πίσω από την κραυγή αγωνίας "Σώσε με" της μυστηριώδους γυναίκας; 
Ποιοι είναι αυτοί που θα φτάσουν μέχρι το τέλος του κόσμου -και της κασέτας- για τη βρουν;
Πώς συνδέεται με την υπόθεση το σύνθημα «Ο ΒΕΡΤΙΓΚΟ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΕΙ» που βρίσκει κανείς γραμμένο στους τοίχους της Αθήνας;
Και το σημαντικότερο όλων: Είναι η Λώρα που τραγουδάει στο βίντεο ή πρόκειται για πλέιμπακ;