Buzz

Η χαμένη βιντεοκασέτα της Λώρα

στα 10

Μια πορνοσταρ που εξαφανίστηκε στα τέλη της δεκαετίας του '90 και αναζητείται ακόμη είναι η πρωταγωνίστρια ενός υλικού που κυκλοφορεί στο YouTube και που ίσως οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου.

Flix Team
Η χαμένη βιντεοκασέτα της Λώρα

Το παρακάτω βίντεο-συρραφή με κάποιες από τις (μη ερωτικές) σκηνές της πορνοστάρ Λώρα Ντουράντ εμφανίστηκε ξαφνικά στο διαδίκτυο μέσα από έναν λογαριασμό στο You Tube χωρίς κανένα άλλο στοιχείο. Ο λογαριασμός φέρεται να ανήκει στην Vertigo Video Illusion, εταιρεία παραγωγής των ταινιών της Λώρα Ντουράντ η οποία κήρυξε πτώχευση κάποια στιγμή στα μέσα στης δεκαετίας του ’90.

Να θυμίσουμε ότι στα τέλη του ’90, η Λώρα Ντουράντ εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το προσκήνιο και τα ίχνη της αναζητούνται μέχρι σήμερα.

Είναι πραγματικά περίεργο που το συγκεκριμένο υλικό έρχεται στην επιφάνεια μετά από τόσο καιρό. Ακόμα πιο περίεργο είναι το αινιγματικό μήνυμα στο τέλος του επίμαχου βίντεο. Τι κρύβεται πίσω από την κραυγή αγωνίας της μυστηριώδους γυναίκας; Ποιοι είναι αυτοί που θα φτάσουν μέχρι το τέλος του κόσμου για τη βρουν;