Buzz

«Shallow»: Δείτε τον Μπράντλεϊ Κούπερ σε μία εμφάνιση-έκπληξη στο σόου της Lady Gaga

στα 10

Πόσο αγαπησιάρικα και συγκινητικά του φέρεται η Gaga. Δείτε το βίντεο...

«Shallow»: Δείτε τον Μπράντλεϊ Κούπερ σε μία εμφάνιση-έκπληξη στο σόου της Lady Gaga

Σ' ένα μήνα περίπου, στην τελετή απονομής των 91ων Βραβείων Οσκαρ, η Lady Gaga θα βρει μπροστά της την «Ευνοούμενη» του Γιώργου Λάνθιμου, Ολίβια Κόλμαν και τη «Σύζυγο» Γκλεν Κλόουζ (που μόλις κέρδισε και το βραβείο SAG). Μπορεί όμως να είναι ήσυχη: εκτός μιας κοσμογονικής ανατροπής, θα κερδίσει το Οσκαρ τραγουδιού για το «Shallow» από το «Ενα Αστέρι Γεννιέται» του Μπράντλεϊ Κούπερ. Είναι ένα από τα σίγουρα στοιχήματα της οσκαρικής κούρσας.

Διαβάστε κι αυτό: «Μπορεί να υπάρχουν εκατό άνθρωποι σε ένα δωμάτιο». Η Lady Gaga έχει κάτι να πει για τον Μπράντλεϊ Κούπερ. Και θα το πει ξανά και ξανά!

Bradley Cooper & Lady Gaga Vegas 607

Μάλιστα, με απόφαση της Ακαδημίας που έδωσε το πράσινο φως μόνο σε δύο τραγούδια να ακουστούν live κατά τη διάρκεια της τελετής (και δε θα δούμε τους Εμιλι Μπλαντ, Τζένιφερ Χάντσον και Τιμ Μπλέικ Νέλσον να ερμηνεύουν τα δικά τους!) η Lady Gaga με τον Μπράντλεϊ Κούπερ είναι από αυτούς που "προκρίθηκαν" και θα τους δούμε επί σκηνής του Dolby Theater.

Πριν από τη μεγάλη βραδιά όμως, έκαναν μια πρόβα τζενεράλε. Το Σάββατο το βράδυ, ο Κούπερ παρακολουθούσε το ENIGMA σόου της Gaga στο Λας Βέγκας και έκανε την έκπληξη: να κάτσει δίπλα της στο πιάνο και να πουν μαζί το «Shallow».

Και η αλήθεια είναι ότι η μεγάλη pop diva του φέρεται τόσο αγαπησιάρικα και συγκινητικά.

Πατήστε το play.

Διαβάστε περισσότερα: