Buzz

«Another Day of Sun»: Το «La La Land» ήταν υπέροχο ήδη από τις πρόβες!

στα 10

Το άνοιγμα της ταινίας στον μποτιλιαρισμένο αυτοκινητόδρομο είναι ήδη κλασσικό. Δείτε στο βίντεο τις πρόβες πριν τα γυρίσματα.

«Another Day of Sun»: Το «La La Land» ήταν υπέροχο ήδη από τις πρόβες!

Η σκηνή υπήρχε στο σενάριο της ταινίας από την αρχή, αλλά όχι απαραίτητα στην... αρχή της ταινίας. Σε ένα πρώτο cut ήταν τοποθετημένη σε διαφορετικό σημείο του φιλμ και μάλιστα κάποια στιγμή ο Σαζέλ σκεφτόταν να αφαιρέσει εντελώς την σεκάνς από το φιλμ.

Κάτι που θα ήταν κρίμα αφού είναι απλά υπέροχη, αλλά η αλήθεια είναι πως όπως μοιάζει άλλωστε δεν ήταν πολύ εύκολο να γυριστεί. Οπως λέει ο σκηνοθέτης «είχαμε κατορθώσει να κλείσουμε τον αυτοκινητόδρομο για μισή μέρα λίγες εβδομάδες πριν την μέρα που θέλαμε να γυρίσουμε την σκηνή. Ημασταν σίγουροι ότι όλα θα πάνε καλά γιατί είχαμε γυρίσει ήδη μια πρόβα σε ένα πάρκινγκ με το iPhone μου. Αλλά όταν κάναμε την γενική στον αυτοκινητόδρομο, ήταν μια καταστροφή. Ο γερανός με την κάμερα δεν μπορούσε να επαναλάβει τις κινήσεις του iPhoneΗ χορογραφία έμοιαζε διαφορετική, η κλίση του οδοστρώματος δημιουργούσε μια σειρά από άλλα προβλήματα. Ολα ήταν πιο δύσκολα. Χρειάστηκε να κάνουμε κάμποσες αλλαγές και διορθώσεις πριν πάμε το τελικό πλάνο».

Διαβάστε ακόμη: «La La Land», μια ταινία για οσκαρικό ρεκόρ

La La Land 607

Εν τούτοις βλέποντας το βίντεο από τις πρόβες που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα USA Today μαζί με τα πλάνα από το φιλμ, ελάχιστα πράγματα δείχνουν διαφορετικά και στην πραγματικότητα η σκηνή δείχνει εξίσου υπέροχη και στις δύο εκδοχές της. Απολαύστε!


Δείτε ακόμη: