Buzz

«Kubo and the Two Strings»: Η νέα ταινία της Laika δείχνει και πάλι πανέμορφη

στα 10

Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από την εταιρία που μας χάρισε το «Coraline», το «ParaNorman» και τα «Τερατοκουτάκια».

«Kubo and the Two Strings»: Η νέα ταινία της Laika δείχνει και πάλι πανέμορφη

Η Laika έχει ήδη προφτάσει να γράψει την δική της σελίδα στην ιστορία του αμερικάνικου animation με ταινίες που δεν φοβούνται να ρισκάρουν και ακόμη και να τρομάξουν το βασικό τους κοινό που δεν είναι άλλο από τα πιτσιρίκια.

Τα stop motion animation τους έχουν ήδη μεταμορφωθεί σε ένα νέο στάνταρ για την βιομηχανία, αλλά είναι σίγουρο ότι σχεδόν κανείς δεν τα κάνει τόσο καλά. Ή τόσο όμορφα όπως αποδεικνύει το τρέιλερ του «Kubo and the Two Strings».

Η καινούρια της ταινία σκηνοθετημένη από τον Τράβις Ναιτ μιλά με τις φωνές των Σαρλίζ Θερόν, Ρούνι Μάρα, Μάθιου Μακόναχι και Ρείφ Φάινς, αλλά οι αληθινοί σταρ μοιάζουν να είναι οι εικόνες της. Ήρωας της είναι ένας καλόκαρδος νεαρός που περνά μια ήσυχη ζωή σε ένα μικρό χωριό της Ιαπωνία μέχρι στην στιγμή που άθελά του θα ξυπνήσει ένα μοχθηρό πνεύμα και μια απίστευτη περιπέτεια θα ξεκινήσει για τον ίδιο και τους ανθρώπους γύρω του.

Το «Kubo» θα βγει στις Αμερικάνικες αίθουσες τον ερχόμενο Αύγουστο και το πρώτο τρέιλερ είναι ήδη εδώ -υπό τους ήχους μιας επικής, ορχηστρικής διασκευής του «While My Guitar Gently Weeps» των Beatles. Δείτε το πιο κάτω μαζί με μια σειρά από character posters των ηρώων.

Update 13.08: Δείτε ακόμα τη διασκευή του «While My Guitar Gently Weeps» με τη φωνή της Ρετζίνα Σπέκτορ, όπως ακούγεται στους τίτλους τέλους της ταινίας.



kubo and the two strings 607

kubo and the two strings 607

kubo and the two strings 607

Δείτε ακόμη: